Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi férfinek vagy srácnak nem adatik meg a barátnő/párkapcsolat vagy a szex?
19.
Borzasztóan nagy szerencséd van. Jó csillagjegyekkel születtél.
Bár gondolom, hogy nagyon jól nézel ki, nagyon szép vagy, és így aztán persze hogy könnyen megy.
20/
Te a szexről beszéltél most meg a szeretet meg társ dologról.Szexelni társ nélkül is lehet és attól,hogy valaki szexel még nem biztos,hogy szeretet kap vagy társa van.Eddig a szex hiányáról beszéltél,hogy betegségeket okoz most meg a szeretet meg a társ hiányáról.Most akkor döntsd el melyikre gondolsz valójában.Te amúgy valami mese országban élsz?Pont nem a megbecsülés felé halad a világ hanem a gyors váltás felé,ha nem lesznek válóperes tárgyalások az azért lesz mert egyre kevesebben fognak házasodni.Ismerek én is pl pár rendes férfit nagy nehezen lett párkapcsolatuk van aki meg is házasodott de bárcsak egyiknek se lenne senkije mert a nők úgy lehúzták őket,hogy anyagilag is tel lettek adóssággal vagy éppen lelkileg csinálták ki őket vagy csináltak belőlük egy jó kis papucsot.Én már egyre kevésbé hiszek a rendes nő hosszú boldog kapcsolat mítoszában.
21/
Egyik se kell hozzá ez megint mese ország hozzáállás inkább jó kisugárzás kell vagy jó duma,bátorság mint sem kinézet.Csillagjegy meg végkép nem jelent semmit.
23.
Ezzel nem értek teljesen eggyet.
Manapság nagyon fontos lett a külső.
Ez az első, és minden csak ezután jön.
Hiába van jó dumám, jó kisugárzásom, sőt.
Hiába van a bankszámlámon 30 miliárd forint, ha külsőre nem jövök be a hölgynek, akkor egyik sem ér semmit.
Akkor kukázhatok mindent.
Ha külsőre bejövök, izmos vagyok, sármos megjelenéssel, akkor viszont az sem probléma ha segédmunkás vagyok egy szemét telepen.
Akárki akàrmit is mond, a külső és a kinézet nagyon fontos lett most.
24/
Ez csak a te tapasztalatod,nekem van egy barátom átlagos nem jóképű csak van egy kisugárzása meg lazasága és őt akarták mindig felszedni a nők volt is pár jó numerája pedig nem egy nagy durranás.Ja és barátom se milliomos.
Igen, azt elfelejtettem mondani, hogy kivételek mindíg vannak.
Van aki netes társketesőn találta meg az igazit, és házasság lett belőle.
Van, aki innen a gyakoriról házasodott.
Bármennyire is nem működik valami, kivételek mindíg vannak.
Sok csúnya, ronda, elhízott pasinak modell alkatú nője van.
26/
Régen én is azt hittem csak jó kinézettel lehet pl jó nője az embernek és ez nem igaz mint ahogy írtam is csak ennyi nem elég hozzá.Egyébként meg relatív amúgy mi a szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!