Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat először? Írd le hány éves vagy és nő vagy férfi. Írd le hogy online vagy való életben találkoztatok először!! Tehát nem a randi hanem ahol elsore lattad. Pl munkahely, buszmegálló, koncert elso sor, fesztivál büfé.
Egy üzleti vacsorán összevillant a tekintetünk. Ő volt az üzletfelünk, és én tolmácsoltam neki. Vacsora után randit kért, másnap megittunk egy kávét Bp. belvárosában.
4 éve a férjem.
Én akkor 25 voltam, ő 30.
N/31
Kisboltban. Nem értem el, ami a legfelső polcon volt. Ott szerencsétlenkekdtem, közben levertem pár dolgot. Akkor termett ott, segített összeszedni, visszatenni.
Nevetgéltünk, szó szót követett és együtt távoztunk fagyizni. Azóta van 2 gyerekünk, 12 éve.
A férjemet élőben, öcsém egyik osztálytársa volt, ő is jött arra a koncertre, amire mentünk, Almássy tér, bár ez nem tudom miért fontos. :D De utána még majdnem 20 évnyi kacskaringós út vezetett a mostani házasságunkhoz. :D 45N
Az összes többi exemet személyesen ismertem meg (1) ált suli évfolyamtárs, 2) volt ált sulis srác felsőbb évfolyamból, kutyasétáltatás közben, 3) közös túrázás szakközépben, 4) közös baráti kör), egy volt csak, akit online egy blogban kialakult komment-keménymag részeként, aztán elkezdtün kettesben csetelni, aztán személyesen egy blog-találkozón találkoztunk először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!