Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat először? Írd le hány éves vagy és nő vagy férfi. Írd le hogy online vagy való életben találkoztatok először!! Tehát nem a randi hanem ahol elsore lattad. Pl munkahely, buszmegálló, koncert elso sor, fesztivál büfé.
Ha online ismerted meg írd le, hogy LEGELOSZOR hol pl ha facebook ismerosnek ajanlotta vagy csoportban kommenteltél neki stb.
Ha a valo eletben akkor ird le PONTOSAN legeloszor hol.
Netes társkeresőn ismertem meg.
Regisztrált, majd várta hogy nála kezdeményezzenek. Ez nem történt meg, így 2 héttel később néhány paramétert beírt a szűrésbe, és azok közül akiket feldobott neki a rendszer, 5 lányt kiválasztott és írt. Köztük voltam én is. Utólag mesélte hogy 3- man válaszoltunk vissza neki, egy pár napig beszélgetett ismerkedett mindhármunkkal, idővel a többitől elköszönt, mert engem választott. Beszélgettünk, ismerkedtünk, ez volt 18 nap. Közben randira hívott, aztán találkoztunk, azóta együtt vagyunk🥰 1,5 év múlva összeházasodtunk😊 és ennek is már 12 éve😊
Budspest:
Uszoda: hajos Alfred
Uszoda: Komjadi
Dokk klub (Vizoviczky szotakozohelye a hsjogyarin)
Egy baráti társaságban, egész pontosan a plébániánk közösségi termében láttam meg először. Ekkor alakult egy egyházközségi csoportunk, mindenki hozott ismerőst, barátot. Egyik ismerősöm mutatott be minket egymásnak.
Nő vagyok. Akkor voltam 25 éves, ő 33. 2 évvel később jöttünk össze.
Most én 34, ő 42.
Élőben, egy baráti összejövetelen a kollégiumban, ahol laktam az egyetem első éveiben. Az egyik közös barátunk hívta meg, ő (mármint a párom) nem a koliban lakott. Ez volt lassan 10 évvel ezelőtt :) Az a bizonyos közös barát tanú volt az esküvőnkön.
21 voltam akkor. Nő vagyok (ez még nem múlt el, csak a húszas éveim :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!