Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Mások is aggódnak azon, hogy a Magyarországra beözönlő többnyire fiatal, csinos, vékony(!) egzotikus nők elszívják a magyar férfiakat?
Ez a kérdés mérte a végső csapást a reményeimre.
Még ma este megrendelem a macskás vénkisasszony kezdőkészletet:
Elég nagy ismeretségi köröm van, de egyetlen magyar férfi ismerek, aki ázsiai nőt vett feleségül.
Most már nem csak a felesége meg a kislányuk él vele egy háztartásban, mert az esküvő után a feleség ragaszkodott hozzá, hogy az anyukája és a nővére is ideköltözhessen hozzájuk a Fülöp-szigetekről.
Az nem tudom, hogy ők azóta találtak-e már munkát, csak azt, hogy sokáig ő tartotta el az egész "kibővült" családot, pedig nem átlag feletti fizetése van.
"A magyar nőkön is múlik, hogy maradnak tesze-toszák, vagy felveszik a kesztyűt"
De nekünk nem kelletek, vihet titeket bárki. Sziasztok.
Azokat a nőket el is kell ám tartani, az meg nem fog menni a 300 ezres fizetésből :)
Egyébként én még nem láttam női vendégmunkást, csak sötét pofájú férfiakat, rengeteg van itt nálunk a környéken (Budapest), sajnos.
A magyarokat? Nyugodtan, vigyék! 99%uk alkalmatlan mind családalapitásra, mind férfinak, mind szexpartnernek! Köszönöm, nekem jók az osztrák pasik!
És első kézből tudom, hogy a soproni táj csajok, inkább osztrák pasikkal ismerkednek! 🤭😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!