Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Mások is aggódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Mások is aggódnak azon, hogy a Magyarországra beözönlő többnyire fiatal, csinos, vékony(!) egzotikus nők elszívják a magyar férfiakat?

Figyelt kérdés
Mi lesz ebből?

2023. nov. 2. 15:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha gyönyörű magyar nő vagy akiért a külföldi férfiak is idejönnek akkor nem
2023. nov. 2. 18:16
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Igen aggódok. Már évek óta el se merek menni randizni. Helyette sírva nézem a Barátok Közt-öt és zabálom a fagyit.
2023. nov. 2. 18:19
 23/30 anonim ***** válasza:
91%

Ez a kérdés mérte a végső csapást a reményeimre.

Még ma este megrendelem a macskás vénkisasszony kezdőkészletet:

[link]

2023. nov. 2. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem izgat, párom a fehér nőket szereti.
2023. nov. 2. 18:43
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy ismeretségi köröm van, de egyetlen magyar férfi ismerek, aki ázsiai nőt vett feleségül.

Most már nem csak a felesége meg a kislányuk él vele egy háztartásban, mert az esküvő után a feleség ragaszkodott hozzá, hogy az anyukája és a nővére is ideköltözhessen hozzájuk a Fülöp-szigetekről.

Az nem tudom, hogy ők azóta találtak-e már munkát, csak azt, hogy sokáig ő tartotta el az egész "kibővült" családot, pedig nem átlag feletti fizetése van.

2023. nov. 2. 18:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar nőkön is múlik, hogy maradnak tesze-toszák, vagy felveszik a kesztyűt"

De nekünk nem kelletek, vihet titeket bárki. Sziasztok.

2023. nov. 2. 21:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Táj lányok Sopronban😅, nincsenek sokan. Amúgy sok soproni Osztrákkal ismerkedik inkább.
2023. nov. 2. 23:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
A filippínó vendégmunkásokra gondolsz kérdező, ők azok az egzotikus, vékony, csinos lányok?😂 Amúgy meg vigyék őket nyugodtan.
2023. nov. 3. 00:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a nőket el is kell ám tartani, az meg nem fog menni a 300 ezres fizetésből :)

Egyébként én még nem láttam női vendégmunkást, csak sötét pofájú férfiakat, rengeteg van itt nálunk a környéken (Budapest), sajnos.

2023. nov. 3. 04:02
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

A magyarokat? Nyugodtan, vigyék! 99%uk alkalmatlan mind családalapitásra, mind férfinak, mind szexpartnernek! Köszönöm, nekem jók az osztrák pasik!

És első kézből tudom, hogy a soproni táj csajok, inkább osztrák pasikkal ismerkednek! 🤭😏

2023. nov. 3. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!