Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak a sikeres férfiaknak van szeretőjük?
Figyelt kérdés
A feleségem szerint csak egy sikeres, sportos, jó megjelenésű férfinek van esély arra, hogy legyen szeretője. Ti ezt hogy látjátok?2023. nov. 1. 11:14
11/24 anonim válasza:
Ó, dehogynem siker. Ezek az emberek már rég nem gondolkodnak érzelmi kapcsolatban.
Hazamegy, a házastársa szexel vele, este meg a szeretője is kielégíti. Királyi élete van.
Súlyos hiba, ha a te értékrendedet vetíted rá ezekre az emberekre.
A nő, akiről meséltem az #5-ös kommentben 3 partnerrel volt egyszerre együtt: a férje + két szerető. A férj tudott a dologról, és elfogadta. És így éltek.
12/24 anonim válasza:
Megint itt a "jóképű és magas vagyok" hetes válaszoló. Szerény is vagy cula.
13/24 anonim válasza:
A volt sógoromnak, akinek szegénynek több füle van mint foga, keményen piál, és harmincas létére ötvenesnek néz ki,mint utóbb kiderült a tizenéves házasságuk alatt, szinte mindíg volt szeretője. Igaz nem Palvin szerűek, de akkor is
14/24 anonim válasza:
Lúzer hapsiknak lúzer szeretők jutnak. Zsák a foltját.
15/24 anonim válasza:
12. Szívesen küldök magamról neked képeket privátban, ha eddig még nem tettem meg. Nem értem miért olyan hihetetlen számodra, hogy ezen az oldalon is jelen lehetnek szép emberek. Az emberek visszajelzései alapján mondom, hogy jóképű vagyok, amit mondanak és ahogy bánnak velem, nem én találom ki. Olyan dolgokat tapasztalok meg az életben emiatt, amik a legtöbb férfi számára csak elérhetetlen fantáziák vagy azt hiszik amilyen dolgok tényleg nem is történnek senkivel sem. És még tudom, hogy nálam is léteznek jóképűbbek persze.
16/24 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet magadról, kedves #15-ös.
17/24 anonim válasza:
A szeretőtartás sokba kerül. Kivéve, ha a szeretőnek van lakása és egyedül él. Más esetben a szálloda, búvóhely vagy külön apartman bérlése erre a célra nem egy olcsó mulatság, de minimum kell egy autó, amiben szexelni lehet és el is kell menni vele valami nyugis helyre. Plusz egy átlag alkalmazott hamar lebukik a túlóráival, a vállalkozók napirendje sokkal követhetetlenebb. Szóval sok szempontból szükséges az anyagi háttér. Kevés a sportos test meg jóképűség, az csak alap, mert meg kell teremteni a helyszínt is.
18/24 anonim válasza:
Hát ha mindenkepp képet akarsz küldeni jóképű magas "mások szerint jóképű vagyok" vonzó férfi, küldj
19/24 anonim válasza:
16os tényleg jól néz ki ez a jóképűmagas válaszoló?
20/24 anonim válasza:
Nem küldött képet :(
Pedig már reménykedtem, hogy a fiatal Alain Delon hasonmása lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!