Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak a sikeres férfiaknak van szeretőjük?
Szeretőzni könnyebb mint párt találni, hiszen mindig van alaki aki kapható az érzéki örömökre, ha akkor éppen többre nem is.
Na de utána jönnek a bonyodalmak, szerelem, vívódás, önutálat és társai. Nagyon rosszul sül ez az ilyesmi legtöbbször.
Ez a logika, amit itt terjesztenek a GYIK-en, merő tévedés.
A csúnya és lúzer nőknek is megvannak az igényei, és nem fogják azokat leadni, ha nem muszáj. És hidd el, nem muszáj. Ezért van az, hogy női incelek nem léteznek.
Ismertem csúnya nőt, aki nem csak férjes volt, hanem mellette 2 szeretőt is tartott. Az egyik szeretőjét személyesen is ismertem, egy normális megjelenésű pasi volt.
Jártam molett csajjal. Akinek én voltam a 7. pasija, az előttem lévő srác, akivel együtt volt, teljesen normális megjelenésű volt.
Stb.
Szóval nem. Egy csúnya, vagy kevésbé szép nő simán talál magának megfelelő pasit.
A pénz meg a hatalom szörnyen fontos ám, ha szeretőt akarok :D
Valamennyire tetszen a pasi, legyen normális és legyen diszkrét.
Kb. ennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!