Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos hogy rosszul esik amit kiskorom ota mond nekem anyukam?
Bar 23 eves vagyok,de mikor talalkozok anyukammal es beszelgetunk,a mai napig megkapom hogy kar hogy becsusztam neki(25 eves volt) mert folytathatta volna tovabb a bulizos eveit,napi fizetese volt es mindig mentek a barataival bulizni es neki ez az elet kellett mindig,sose akart gyereket.Apukam miatt is ezt gondolja mert itt hagyott minket 1 evesen.
Normalis hogy meg mindig rosszul esik?
Egyebkent Anyukammal teljesen az ellentetek vagyunk,en sose voltam egy nagy bulizos,en mindig csaladot szerettem volna,gyerekeket,a parommal egyutt vagyunk 7 eve,anyukam nagyon kiskoratol kezdve bulizott,felelotlen volt,sok ferfival volt stb
Azt is mondja hogy prud vagyok mert 16 eves korom ota csak egy ferfival vagyok..de nem ez a lenyeg
En sose mondanek ilyet a gyerekemnek,vagy tenyleg csak en reagalom tul?:( Nekem elegge rosszul esik,nem tehetek rola hogy becsusztam egy buliban,valaszthatott volna inkubatort,orokbe adhatott volna stb nem volt kotelezo felnevelnie,de teljesen ugy erzem mintha az en hibam lenne,pedig “fejben” tudom hogy en nem tehetek rola
Miért beszélsz vele?
Le kell tiltani, ignorálni és teljesen megszüntetni vele a kapcsolatot.
10-es, ne okoskodj bele olyanba, amiről fogalmad sincsen. Az ilyen ember NEM tanul meg semmit, cserébe még 100x is belerúg a másikba.
Nem, nem idomítani kell, hanem ignorálni a f...ba.
És mielőtt visszakérdeznél: igen, a teljes családomat! kiraktam az életemből. Nem csak a bántalmazó szüleimet, hanem mindenkit, aki nekik hitt, és akik szerint én csak hisztis kölyök vagyok, akinek inkább hálásnak kellene lennie...... mindenért.
Oké, hálás leszek, amiért tönkretették a gyerekkoromat, egy jó szavuk nem volt hozzám, mindig csak a lenézés, beszólogatás stb ment. Hogyne! Még meg is csókolom a lábuk nyomát.
A lópikulát. Elköltöztem, azt sem tudják, hol lakom - egyik sem, és nem is tervezek kapcsolatba lépni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!