Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha az exed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha az exed újra rád írna, miközben házas mással?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem, és még 1 év se telt a szakításunk óta, de már egy másik nő a gyerekét várja, ami 3 hónap járás után besikerült. Még nem is az akasztott ki a leginkább, hogy már talált valakit, hanem hogy alig hagyott itt, és már ilyen komoly lett a kapcsolatuk, mert utána rögtön össze is házasodtak.

Velem 4 hónapig volt együtt, és azt mondta nem komoly a mi kapcsolatunk, mert még rövid ideje vagyunk együtt.

De 4 hónappal a házasságkötés után rám írt.

2023. okt. 29. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Csevegnék vele pár mondatot, amíg fel nem hozza, hogy fussunk össze vagy egyéb nyomulós szöveget, aztán elköszönnék tőle. Még ha esetleg valamiért úgy gondoltam volna egyéb esetben, hogy jó ötlet lenne újra összejönni, egy gyerek ezt semmissé teszi, semmit nem akarnék így már tőle.
2023. okt. 29. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát most már foglalkozzon a családjával szerintem. Én nem is beszélnék ilyen komolytalan emberrel.
2023. okt. 29. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Azt gondolnám, nincs kivel szexelni, mert az asszony el van tiltva terhesen valami miatt. Ez meg nem az én problémám.

Ha nálad sikerült volna be a gyerek 3 hónap után, akkor most mellőled szaladgálna máshoz. Az mennyivel jobb?

2023. okt. 29. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetnék vele, de csak addig amég nem utalna rá, hogy akar tőlem valamit. Ott rövidre zárnám
2023. okt. 29. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Le kell tiltani. Ami elmúlt, az elmúlt.

Nyilván szexet akar ismerkedés nélkül.

2023. okt. 29. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ex lenne nem tudna már rám írni. Más regi alatt pedig ha kiderülne hogy róla van szó ugyanúgy járna neki a tiltás.
2023. okt. 29. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Le is tiltottam.
2023. okt. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.