Mit szólnál ha a 24 éves lányod fiúkkal találkozna miközben párkapcsolatban van? (táv )
Nekem is van barátom 3 éve, közben pedig néha találkozok egy sráccal, aki jó haverom. Semmi különös nincs ebben, ha úgy találkoznak, mint barátok.
19L
Ha bárki más vagy, mint a kérdésben szereplő 24 éves, akkor ahhoz sincs közöd, ha hétvégéente 4 megtermett néger rakja meg egyszerre.
Ha rólad van szó kérdező, a te magánügyed, nem kell kitergetni.
Ha jól értem távkapcsolata van, és közben találkozgat egy másik fiúval is, aki meg fizikailag is a közelében van.
Egyrészt az a véleményem, nem kell szólnod semmit. A 24 éves lányod elég idős ahhoz, hogy megoldja maga a szerelmi életét.
Igaz, hogy nem írtál semmi konkrétat, de én arra gondolnék, hogy a távkapcsolat nem túl működőképes, és már a végét járja. Szerintem az aktuális fiú lesz a következő párja, csak még nem hozta meg a döntést, hogy szakít a másikkal.
A mai nők olyanok mint a majmok!
Addig nem eresztik el az egyik ágat, amíg jól meg nem kapaszkodtak a másikban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!