Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le a párom ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le a párom ex feleségét?

Figyelt kérdés

Amikor megismertem a páromat már fél éve nem élt együtt a feleségével. A felesége hagyta el. Mikor kiderült a feleségnél, hogy én "vagyok" elkezdett könyörögni, hogy kezdjék újra. Akkor mi már pár hónapja együtt voltunk,nagyon szerelmesek voltunk, együtt is éltünk már pár hete. Szóval tényleg komoly volt. A párom kitartott mellettem, bármennyire ostromolta a felesége nem ment vissza hozzá. Együtt vagyunk. Ennek már 2 éve. De az ex feleség a mai napig keseríti az életünket. Zaklatja a páromat és engem is. Undorító üzeneteket küldözget, hiába tiltom mindenhonnan, mindig valami új profilról írogat. Direkt idegesít engem, posztolja a régi közös fényképeket, mintha mostanában készülnének. Például kitesz egy esküvős fényképet és odaírja, hogy "boldog évfordulót nekünk" vagy egy kanapén fetrengős fényképet "mai pihi" címekkel. Úgy adja elő, mintha ők még együtt lennének. Nem értem a barátai vagy a családja miért nem állítják már le. Már inkább nem szólunk neki semmiért, inkább gondolja azt, hogy nem érdekel. De közben borzasztóan idegesít. Életemben nem voltam ilyen boldog mint most. De ez a nő kiidegel. Minden nap ezen kattogok, és megőrülök tőle.

Gyerek nincs.

2023. okt. 27. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8

Már sok mindent megpróbált. Elment a szüleihez, barátnőihez beszélni, hogy állítsák le. De semmi változás.

Őt is annyira idegesíti mint engem. Engem félt mindig, hogy meddig bírom még ezt.

2023. okt. 27. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt te vagy hulye kerdező! Amig foglalkozol vele... Mert szemmel lathato, h foglalkozll vele.
2023. okt. 28. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja a telefonszamod, ha mar lecserelted? Az ismeroseidnek meg mondd eroteljesebben, hogy ne hozzak fel a not, mert nem akarsz ezzel foglalkozni.
2023. okt. 28. 08:26
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet azt hiszi, hogy veled csalta a ferje. Vagy csak egyszeruen rajott mit veszitett...
2023. okt. 28. 08:28
 15/18 A kérdező kommentje:

14

A párom hűséges volt hozzá. A nő csalta, hónapokig szeretője volt, aztán azzal a pasival le is lépett. De végül a pasi pár hónap múlva kidobta. És most vergődik mert két szék közül a pad alá esett.

Orvosi eset sajnos.

12

Amikor reggel arra megyek ki, hogy az autómon cetlik várnak, akkor nem könnyű nem foglalkozni vele, már az egész napomat elbassza. Volt, hogy követett vagy többszőr felbukkant ott ahol én vagyok (gondolom követett). Nem tudok csak úgy nem foglalkozni vele, mert már tényleg azon gondolkodom meddig képes elmenni. Rendőrséggel beszéltünk már, nem tudnak vele mit csinálni.

2023. okt. 28. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Akkor költözzetek el valahova, ahol nem ér el. Vagy legalábbis legyen tervben, nem riogatni akarlak, de a féltékenység ki tudja mit hoz ki egy ilyen bolondból. Mondjuk ha már cetliket hagy az autódon, ha fenyegető üzenetek, egy távolságtartásit csak kioszthatnának a rendőrök.
2023. okt. 28. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Ezen a szinten tenyleg mas varosba (titokban) koltozes a legjobb, tudom hogy drasztikus, de megkattant sajnos a no (ezen a szinten mar se a szep beszed, se mas nem hasznal, mig meg nem emeszti, hogy elbaszta az eletet)

A rendorseg se tesz semmit, mig nincs konkret eset.

Milyen cetliket hagy neked, fenyegeteseket irkal? Lehet jobb lenne nem kitorolgetni ezeket es osszegyujtve feljelenteni zaklatasert.

2023. okt. 28. 12:11
 18/18 A kérdező kommentje:

17

Utoljára azt írta, hogy "Ma vár rád egy meglepetés."

Egész nap feszült voltam, hogy mi vár rám!? Nem volt semmi. De így kezdeni a napot, csupa izgalom.

Most teljes titokban házasodunk össze, és költözünk el. Remélem idővel beletörődik és leáll.

2023. okt. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!