Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal aki elsőre nagyon szimpatikus volt, és úgy gondoltam, hogy egyéjszakás kalandnak jó lesz.

El is voltunk, vicces cigi, pia, szex minden jó volt. De ez a srác most már teljesen rám mászott, folyamat ír, és fel akar hozzám jönni! Tartok attól, hogy váratlan megjelenik az ajtómban…

Ha nem száll le rólam és váratlan megjelenik mit tehetek ellene? Hívjam a rendőrséget?

Tudom én is hibás vagyok mert idegen embert felengedtem magamhoz.. :(

2022. aug. 12. 05:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hibás vagy.

Írd meg neki, hogy számodra ez futó kapcsolat volt.

Lezártad. Kéred, hogy ne keressen többet semmilyen formában, mert az már zaklatásnak számít.

2022. aug. 12. 05:58
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ja! És ez legyen az utolsó kontaktus vele. Töröld mindenünnen, tiltsd le a telefonodról, mindenhonnan.
2022. aug. 12. 05:59
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
S ha mégis megjelenne a lakásodnál, ne nyiss ajtót. Miért nincs aj ajtód fölé szerelve minikamera?
2022. aug. 12. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Aztán miért is nem tudod megírni neki konkrétan, hogy ne haragudj, de nekem ez csak egyszeri alkalom volt?!...
2022. aug. 12. 09:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazából félek is tőle. Mert szerintem tud agresszív is lenni. Félek fenyegetőzni is, de úgy érzem muszáj lesz.
2022. aug. 12. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez baromi szar érzés lesz még pár napig, hétig. Nekem is volt ilyen, nőként ilyenkor rettegünk. Én megfenyegettem és többet nem láttam.
2022. aug. 12. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából féltem megmondani neki, mert az első alakom után még visszajött annyit mondott, hogy az ajtóm előtt áll és engedjem be. Na onnantól nagyon paráztam, nyugton nem volt a saját lakásomban. Aznap 2x koptattam le! De most már megmondtam neki, hogy fejezze be és ha nem fogja fel, akkor máshogy kell elintézzem a dolgot.

Soha ne hívjatok fel idegent magatokhoz! Sajnos én is most lettem csak bölcsebb…. :(

2022. aug. 12. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tetoválz az egész háta véletlen?
2022. aug. 13. 11:40
 9/12 A kérdező kommentje:
8: Nem, nem tetovált.
2022. aug. 13. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem egy ilyen rohangál
2022. aug. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!