Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor a lányok testileg a csúcson vannak, szellemileg akkor érnek a mélypontra?
A kérdés provokatív, de így is szándékoztam feltenni.
Ahogy beszélgetek emberekkel, és ebbe minden korosztály beletartozik, a következőt vettem észre. Amikor egy lány még gyerek, akkor(ha jól nevelték) kifejezetten értelmes és normális tud lenni. A gyerekkori sajátságok persze megvannak, de alapjában véve nincs vele probléma.
Amikor pedig átlépik a harmincat, akkor szintén nem szokott különösebb probléma előfordulni, mert általában már benő a fejük lágya és ismét elkezdik értékelni a másik belsőjét.
Viszont a kettő közötti időszak sok esetben kiábrándító tud lenni. A tiszteletreméltó kivételeket leszámítva borzasztóan elromlanak. Kezdődik az állandó vihogással, a totális önfejűséggel, folytatódik az irdatlan mértékben megnövekvő Ego-val és nagyképűséggel. Sokszor elképesztően ostoba gondolkodás és megmagyarázhatatlan döntések is hozzátartoznak az összképhez.A fontos emberi tulajdonságok teljes elértéktelenedése, ehelyett felszínes és üres dolgok kerülnek az előtérbe.
Szóval, mi a fene ez az egész? A hormonok teszik, a hatalom érzése vagy valami más?

Szerintem az intelligencia hiánya. Mondja ezt egy "tiszteletre méltó kivétel".
21/L

Kezdődik az állandó vihogással, a totális önfejűséggel, folytatódik az irdatlan mértékben megnövekvő Ego-val és nagyképűséggel. Sokszor elképesztően ostoba gondolkodás és megmagyarázhatatlan döntések is hozzátartoznak az összképhez.A fontos emberi tulajdonságok teljes elértéktelenedése, ehelyett felszínes és üres dolgok kerülnek az előtérbe.
Ez igaz a fiatal fiúk többségére is. Idősebbekkel tudok csak barátkozni, mert a legtöbb korombeli srác is ilyen:/
17/F

Az intervallummal nem értek egyet, szerintem amikor egy ember/lány elég idegesítően tud viselkedni, az leginkább a 12-20 év közötti időszak, ennek is elsősorban az első fele. Aki egyébként normális és rendes neveltetést kapott, annak ez az időszaka elmúlik a 20-as évei elejére legkésőbb.
26/N

13.48
Úristen! :(
13.50
Azért, mert tiszteletreméltó kivétel vagy!

Épp most trécsel egy csapat 14 éves fiú-lány az ablakunk alatt. Primitívek, agresszívek mind:(
"Gec, ha nem kú rok be pénteken, akkor nemtommiafaszlesz"

13.49
Elhiszem. Bár a túlzott Ego azért szerintem húsz éven túl is marad még, inkább akkor kezd el csökkenni, amikor elkezd dolgozni az illető és túl van már egy-két nagyobb csalódáson. Persze erősen emberfüggő is, hogy ki mikor változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!