Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön ha egy nő őszintén és nyíltan megmondja, amire gondol?
Tehát nem lacafacázik, hanem megmondja.
Nem szépíti a dolgokat, hanem nyersen vagy finomítva, de kimondja az igazságot.
Nem színészkedik, hanem természetes.
Ez a fajta őszinteség milyen hatást vált ki belőletek?
Túl sok vagy inkább "na végre" érzéssel tölt el?
Én is ilyen vagyok, sok pasinak amúgy nem tetszik sztm, de egy határozott férfinak igen.
N 31
Nem, mert többnyire bántani akar vele, nem építő jellegűek a kritikái.
Olyan lányt sokat ismertem, akik ösztönözték a környezetüket, kedvesek voltak mindenkivel. De ők sosem bántottak volna meg bárkit is.
Az ilyen "túlőszínte", a neveletlen frusztrált tahó gyökér szinonímája.
Papíron meg elméletben minden férfinak tetszik. Gyakorlatban csak addig, amíg az ő szájíze szerint mondod el az őszinte véleményed. Onnantól kezdve nem, hogy a negatívumokat is kimondod.
Semmilyen bunkóságra nem kell gondolni. De mondjuk ha én egyenesen kimondom, hogy szerintem nem tart ez semerre, és zárjuk le, akkor egyből jön a hiszti.
Az meg külön fejezet, hogy a szexben mennyire nem lehet elmondani azt őszintén, ha valami nem jó. A többség kapásból megsértődik, ahelyett, hogy változtatna bármin. Tapasztalatlan majdnem szűz fiú is azt hiszik, hogy tökéletesen jó a technikájuk, és szinte elvárják a megjátszott orgazmust. Óriási sértődés szokott lenni, hogy bocsi, de nem, én ettől nem élveztem el. Igen, elhiszem, hogy minden exednek egymás után többször volt orgazmusa öt perc alatt, előjáték nélkül (hát persze...), de nekem nem. Ilyenkor nem őszinte vagyok, hanem fap1na. Tudod te, hogy hány pasit tettem lapátra ezért első szex után? Össze se számolom! Pedig őszintén elmondom előtte ezt is, hogy nekem fontos a szex, és nem fogom magam megjátszani. Ha valami nem jó, akkor elmondom, hogy hogyan szeretem vagy min kell változtatni. Nem a fal felé fordulva duzzogok meg nem bunkózok, nem sértegetem. De az őszinteség sok pasinak azt jelenti, hogy őszintén ájulj el a semmitől.
Ugyanez igaz a kapcsolatban szinte mindenre.
15 mer azok tudják kezelni!
16 az erőszakos domináns baromnak semmi köze a határozottsághoz!
"Mert ugye jól hangzik ez, hogy őszinte valaki, de ez azt is jelenti, hogy nem csak kellemes dolgokat mond."
Az a baj, hogy sokan (úgy látom, te is) keverik az őszinteség, és a bunkóság fogalmát.
Őszintének lenni nem azt jelenti, hogy nyersen és bunkón a másik fejéhez vágunk mindent. Ugyanazt a dolgot lehet emberi módon, és lehet tahó módjára is közölni. Ugyanahhoz a dologhoz lehet lekezelően, és lehet konstruktívan is hozzáállni. Ez a nem mindegy. Az őszinteséget alapvetőnek tartom egy kapcsolatban, a bunkóságot viszont kizáró tényezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!