Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtaláltam egy munkatársamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam egy munkatársamat a Tinderen. Nem nyomtam tovább a profilt, tetszik a lány, de még nem nagyon beszéltem vele. Általában lerázott, hogy elfoglalt és munka után mindig elsietett valahova. (valószínűleg tinder randikra) Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően arra gondoltam, hogy másnap reggel odamegyek hozzá, hogy nem akarom zavarni, de adjon már tanácsot, mert találtam a tinderen egy gyönyörű lányt aki nagyon tetszik, csodálatosan szép szemei vannak, aranyos és értelmes, de nem ír vissza nekem vagy valami ilyen dumát és utána megmutatom neki a telefonomon a profilját amire még nem nyomtam like-ot. Poénból bejátszhatom azt is, hogy megmutatom, hogy hát én ugyan belikeolnám, de fizetnem kell érte és nem tudom és nagyon szomorú vagyok stb.

Szerintetek ez aranyos? Hogyan lehetne ezt tökéletesen csinálni? :)

2023. okt. 26. 17:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Húzd jobbra a p.ba, aztán kész. Ha tetszel neki, akkor lesz match, ha nem lesz match, akkor nem tetszel. Ennyike. Teljesen felesleges ezt így komplikálni.

Az meg nem biztos, hogy minden nap tinderrandira siet. Mondjuk lehet, hogy a munkán meg a tinderen kívül is van élete.

2023. okt. 26. 17:31
 12/31 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit mondok neki, hogy találtam egy gyönyörű lányt a tinderen, aztán megmutatom, hogy ő az. És ennyi. Ez nem tolakodó nem?
2023. okt. 26. 17:38
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez igazából szerintem csak akkor működhet, ha már eleve van egy flörtölős viszonyotok

Anélkül ez lesz a reakciója: 👀😳

2023. okt. 26. 17:43
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem bolondnak fog nézni, égni fogsz. De ha akarsz akkor hajrá!
2023. okt. 26. 17:46
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha lerázott, akkor egyértelműen kinyilvánította, hogy nem kér belőled, kérdező. Ezt nem ártana tiszteletben tartani.
2023. okt. 26. 17:57
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem anyaros. Baromi ciki, mikor olyan rugózik a tinderen, aki nem ért a nemből. Balra húzott. Elkerül. Nem érdekled. A xaros tinderprofilját villogtatva csacsacsázhatsz pucéran a cég közepén, miközben szirénázol, és pávatoll van a se99edben. Akkor se fogsz neki tetszeni.

Az egyetlen, amit elérsz ezzel, hogy innentől a túloldalra átmegy, ha szembejössz, és nem száll be veled egy liftbe.

2023. okt. 26. 17:58
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Majd megy a HR-re! Nyugodtan zaklasd, te szívod meg! XD
2023. okt. 26. 18:04
 18/31 anonim ***** válasza:
16%

Úristen. Szerintem meg tök jó, hogy nem akarsz teljesen beolvadni és gépiesen működni, mint bárki más. Próbálsz kreatív lenni, kedveskedni, ami teljesen normális.

Én személy szerint azt találnám cikinek, bármelyik fél részéről, hogy tinderezek, de én egy 40 éves nő vagyok, tőlem ez teljesen távol áll, mindig spontán és személyesen ismertem meg bárkit.

2023. okt. 26. 18:17
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Erőltett eléggé, szerintem cringe lenne.
2023. okt. 26. 18:19
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Ha valamilyen közvetlenebb baráti viszonyban lennétek legalább vagy flörtölnétek, akkor oké lenne. De úgy, hogy alig beszéltetek és akkor is került, csak ultra gáz lenne.

Tudod olyan ezeket a hozzászólásaidat olvasni, mint mikor nézel egy filmben egy ultra ciki jelenetet és már attól is kellemetlenül érzed magad, hogy a tanúja vagy...

Ezt hívják erőltetésnek, ráakadzkodásnak, stb.

Csatlakozom az előttem szólókhoz: húzd jobbra és nyugodj bele a következményekbe.

Ha azért nem akar veled randizni, mert munkatársak vagytok, nos, az is határozottan nemleges válasz.

De azért ezen visszajelzések alapján is gondolom még fogod tenni: azok alapján hogy újra meg újra kerdezgeted hogy de ez így cuki meg aranyos és hiába mondják el többféleképpen, hogy ebben a szituban gáz te azért nem fogod elhinni.

2023. okt. 26. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!