Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legszebb és mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legszebb és mi volt a legrosszabb mondat, amit a párodtól hallottál?

Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Elég elszomorító hogy milyen végletekbe tudnak elmenni az emberek az egymáshoz való viszonyulás terén.

Én soha nem bántam meg egyik kapcsolatomat sem, és nekem nem mondtak ilyen gyűlöletes dolgokat

Na mindegy

Legszebb:

"Sosem fogok olyan jó embert találni mint te"

Mindezt meglepő módon az eddig nyilatkozókkal ellentétben nem valami elborult rózsaszín ködös állapotban a kapcsolat elején, hanem akkor amikor szakítottam vele(és nem valami visszakönyörgéses manipuláció részeként)

Legrosszabb:

Tiniként volt egy kapcsolatom amikor még érzelmileg elég éretlen voltam, így utólag visszatekintve jogosan manipulatívnak nevezett az exem. Azóta nem nagyon mondtak semmi rosszat nekem.

És persze én sem nagyon hinném el ha ezt olvasnám valakitől, amit most leírtam, de az az igazság, hogy nekem tényleg az a legfontosabb az életben, hogy korrekt legyek mindig, és tükörbe tudjak nézni. Nem érdekel a pénz, a státusz, én az élet értelmét abban találtam meg, hogy boldoggá tegyem a szeretteimet, különös tekintettel a páromra. Mert engem is ez tesz boldoggá. Hozzáteszem, nem sok embernek van lehetősége ilyen életre, sajnos a legtöbben olyan rossz érzelmi környezetben nőnek fel, hogy nem igazán az ő hibájuk, hogy rossz természetük lesz

2023. okt. 25. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

"Te vagy életem értelme"

"Ki kellett volna dobnom téged az utcára, de mivel én jó ember vagyok nem teszem."

Egyébként ezekből a kommentekből is jól látszik és saját tapasztalataim is ezt támasztják alá, hogy soha semmi nem tart örökké, nincs garancia semmire, mert mindig minden változik. Nem kell elalélni attól, ha valaki azt mondja neked ma, hogy szeretlek. Meddig? Egy hét, egy év kettő? Mindenki mondhat bármit. Az érdekemberek is körbenyalják az embert.

2023. okt. 25. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

12 komment nem bizonyíték arra, hogy semmi nem tart örökké.

Szerintem aki a leírt legrosszabb mondatokra képes, az a legjobbat soha nem gondolta komolyan.

2023. okt. 25. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
13.Persze hogy nem gondolta komolyan, de a legjobb emberek is változhatnak akik egykor szerettek, megcsak önhibájukon kívül is, bele szeretnek másba de a legjobb esetben is csak kiüresedik a kapcsolat. A mesékben meg már 30 felett nem kell hinni, nincs semmi ami örökké tart.
2023. okt. 25. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor nálad nem tart semmi örökké, legyen úgy.

Én csak a nagyon szélsőséges válaszokra gondoltam. Ott valami nem stimmelt az elejétől fogva.

2023. okt. 25. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
legrosszabb....bár csak ne ismertelek volna meg boldogan élhetném az életem.
2023. okt. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!