Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy valaki nem lesz szerelmes abba, akivel fergetesen jól érzi magát az ágyban?
Figyelt kérdés
Ilyen létezhet, hogy megvan a vonzalom, a kémia és mégsem szeretünk bele az illetőbe?
A kémia az nem pont a csúcsa a két ember között létezhető kapcsolatnak?
2023. okt. 24. 14:43
11/15 anonim válasza:
7-es vagyok. Nézd 10-es, igenis létezik olyan, hogy két ember megkívánja egymást, szexelnek egy jót és kész. Én ebben semmi mgvetendőt nem találok. Vagy te is a tipikuk begyöpösödött ember vagy, aki szerint "bűn" megélni a vágyainkat (gondolom főleg nőként)... Én nem szégyellek semmit, engem senki nem kényzerített semmire.
12/15 anonim válasza:
Bár nem én írtam a #10 kommentet, de elolvasva azt gondolom, hogy nem írtak benne semmi olyat, ami miatt személyeskedni kellene meg jelzőket aggatni.
Akinek nem inge sztem az ne vegye magára...
13/15 anonim válasza:
11# Igaza van legalább részben. Attól miért begyepesedett? Inkább te vagy bunkó a semmire.
14/15 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy az illető egy ördög külsejű valaki, de a "teljesítménye" meg egy Ferrari minőségű és ezzel ki van a téma kompenzálva?
15/15 anonim válasza:
Eszemben nem volt személyeskedni, de azért jól tudjuk, hogy ebből a szempontból eléggé kettős a mérce. Ha egy férfi "megcsinál" mondjuk 50 nőt, ő a "faxa pasi, az alfahím, a farokkirály". Nos, ha egy nő ugyanezt megteszi , ő már a "világ k.rvája, meg könnyen kapható ribi". Engem ez viszont baromira felbax. Pluszban attól vagyok még rosszul, ha egy nő szexel X létszámú pasival, akkor ő már "használva van". Kérdem én, miért lenne "használva"? A nők ugyanúgy szerethetik a szexet, mint a férfiak, szóval ezzel az erővel a férfi is "használva van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!