Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy valaki nem lesz szerelmes abba, akivel fergetesen jól érzi magát az ágyban?
Figyelt kérdés
Ilyen létezhet, hogy megvan a vonzalom, a kémia és mégsem szeretünk bele az illetőbe?
A kémia az nem pont a csúcsa a két ember között létezhető kapcsolatnak?
2023. okt. 24. 14:43
1/15 anonim válasza:
Nem csak a szexnek kell működnie.
3/15 anonim válasza:
"A kémia az nem pont a csúcsa a két ember között létezhető kapcsolatnak?"
Höh...hát nagyon nem.
Hiába van kémia, ha a személyisége taszít.
4/15 anonim válasza:
Nem, mert egy kapcsolat (még egy "sima" baráti sem) arról szól, hogy fizikailag mennyire vagytok jók együtt (bár bocs, ez barátságnál nem játszik). Kell egy lelki összhang is, nem elég a kémia. Persze azzal sincs semmi baj, ha valaki ilyen kapcsolatban van benne, de ennek semmi köze egy normális párkapcsolathoz.
5/15 anonim válasza:
Én pl hiperszexuális vagyok, így nagyon fontos a szex, és egy ilyen téren velem nagyon passzoló lányba lettem eddig csak szerelmes, pedig több kapcsolatom is volt. Mondjuk nem jártam túl jól vele a folytatást tekintve, mivel voltak mentális bajai
6/15 anonim válasza:
Ugyanaz vagy, akit nem vállalnak fel?
7/15 anonim válasza:
4-es vagok. Én már voltam olyan férfival, akivel baromi jó volt a szex, de érzelmileg semmit nem mozdított meg bennem. Van ilyen is, ez ennyi.
8/15 anonim válasza:
Hogyne létezne, nem is olyan ritka. A jó szex az csak egy része a párkapcsolatnak. Hiába van meg a vonzalom, ha a mindennapi életben meg nem lehet vele funkcionálni.
9/15 anonim válasza:
Normálisan, mert a szerelem nem útmutató szerint működik kérdező. :)
10/15 anonim válasza:
Normal esetben eloszor van a szerelem 2 ember közt es az kémiában szexben teljesülne be. Azaz az összetartozás maximuma.
Csak hát a mai világban hogy mindenki szexel mindenkivel (ugy ertve hogy egxesek olyannal is akinek a nevét se tudja meg semmiféle erzelem nincs) ma már semmi értéke nincs a szexnek 2 ember közt a valosagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!