Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy még a párodba, vagy “csak” szereted? Mióta vagytok együtt?
Szerelmes vagyok belé.
Hét és fél éve vagyunk együtt.
Az egyetlen, ami valtozott, hogy már azért tudok uralkodni a nyáladzó kiskutya képen, mikor ránézek. Ha nehezen is. Nem gondolom, hogy a szerelemnek el kellene múlnia. Inkább azt, hogy most szeretem igazán, hiszen már valóban ismerem, és még mindig odáig vagyok érte, még mindig olyan széles vigyorral üdvözlöm, hogy majd szétreped a szám. Még mindig hálát adok Istennek, hogy ennek a fantasztikus embernek én kellettem, igaz, nem is értem, miért.
Nagyon csalódott lennék a helyedben, és valószínűleg szakítanék, mert számomra ez úgyis megmérgezné a kapcsolatot, úgy meg nincs értelme nyújtani
Már"csak"szeretem. Nagyon sokáig megvoltak a pillangók, ha nem is olyan intenzíven mint régen, de ilyen hullámokban jött rám időről időre, hogy de szeretem, de kívánom. Olyan 8-9 év után múlt ez el fokozatosan teljesen. Nagyon szeretem, ő áll hozzám a világon a legközelebb, de már nem kap el az az érzés mint kb 2 évvel ezelőttig.
Sajnálom amúgy, mert azt hittem ha ilyen sokáig fennmaradt, akkor már így marad, de nem.
Mondjuk nagyjából az okát is tudom
37N 11 éve együtt, 2 gyerek
Pontosan ugyanúgy vagyunk a párommal, mint a 3-as válaszoló, ráadásul mi is 7,5 éve vagyunk együtt. Sosem volt még olyan kapcsolatom, ahol az idő múlásával azt éreztem volna, hogy egyre erősödnek az érzéseim, mindig fordítva volt. Szerencsére mindketten csalódtunk már annyit az életben, hogy azt, ami kettőnk közt van, azt rettentően megbecsüljük és óvjuk.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!