Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek jól esik elmélyed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek jól esik elmélyedni a tekintetében, akkor vele jó párost alkotnánk?

Figyelt kérdés

Nem szimpla szemezésre gondolok, hanem olyan jó mélyen egymás tekintetébe mászásra, mintha közben megszűnne a világ körülöttünk.

Esetleg előfordulhat, hogy benézi az ember ezt a dolgot?

Ti már voltatok úgy, hogy felocsúdtatok a varázslatból? Hogy úgy tűnik megvan az egy hullámhossz, de aztán kiderül hogy félreértés volt?

2023. okt. 23. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Igen, pedig én ritkán szoktam tévedni ilyesmivel kapcsolatban. Azt hittem, ő is érez valamit, de nem, nem jelentettem neki semmit.

Azóta tudom, hogy az, amit Te is körülírtál, az az előbb felvázolt esetben tévútra vitt.

2023. okt. 23. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak annyit jelent, kérdező, hogy TE megbízol benne. Se többet, se kevesebbet.
2023. okt. 23. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szép érzések. De könnyű belesni a hibába, hogy nem veszed észre, hogy egyoldalú a dolog. Inkább más módon is fejezd ki az érzéseid.
2023. okt. 23. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szimpátiát, kíváncsiságot, fellángolást igen, de ebből messzemenő következtetést, főleg arra vonatkozólag, hogy jó párost alkotnának a felek, nem lehet levonni.
2023. okt. 23. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Benézheted simán.
2023. okt. 23. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem is jók szoktak lenni az ilyen irányú megérzéseim.

Jelen esetben az illetőn azt látom, hogy viszonzott részéről, sokszor ő "kezdi". Volt, hogy már szóban is kifejezte, hogy tetszem neki, de ezeken az összenézéseken kívül nem történik semmi. Nincs fejlődés. Emiatt fogalmazódott meg bennem, hogy az is lehet, hogy csak túl sokat gondolok bele.

2023. okt. 23. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nok jol atverik ezzel a ferfiakat.
2023. okt. 23. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, én fordítva tapasztaltam 😂😂😂
2023. okt. 24. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!