Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli nők és férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők és férfiak, mennyire jellemző hogy a környezetetek "macerál", kérdőre von a szingliségetek tekintetében?

Figyelt kérdés

A jellemző dolgokra gondolok:

Van már valakid?

Mikor lesz már párod?

Egy ilyen nőnek/férfinak hogy hogy nincs senkije??

Nem akarsz családot? Miért nem?

Mire vársz? Kiöregszel!

Stb.

2023. ápr. 7. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Szingli nő vagyok és szokott lenni kérdezősködés.
Szingli nő vagyok és nem szoktak kérdezősködni, véleményezni.
Szingli férfi vagyok és szoktak kérdezgetni.
Szingli férfi vagyok és nem jellemző a kívácsiskodás, kéretlen noszogtatás.
20 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyfolytában ezt hallgatom szinte mindenkitől, és utálom.

Családom, rokonok, ismerősök is folyton kérdezgetik.

2023. ápr. 7. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok , nem szokták soha, mondjuk ha rám néznek elég egyértelmű, hogy miért nem kapkodnak utánam.
2023. ápr. 7. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
42 éves férfi vagyok és a mai napig rendszeresen szóba jön a téma,mondjuk a rokonok részéről már nem. Egyesek szerint biztosan túl válogatós vagyok, mások szerint biztosan bxzi. Megint mások szerint biztosan kicsi a farkam. Eddig ilyeneket hallottam vissza. Egyik sem talált,további jó elmélkedést kívánok minden munkatársamnak,ismerősömnek.
2023. ápr. 7. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Csak annyira jellemző, hogy pont ne érezzem jól magam azok között, akik kíváncsiskodnak emiatt. A leggyakoribb kérdések a „Van már valakid? Mikor lesz már párod?” és ezek variációi, szinonimái.

Számomra nem is a tény miatt kellemetlenek ezek a kérdések, hanem inkább a hatás teszi azzá. Egyrészt azért, mert egy 10-20 fős társaság instant el tud hallgatni, amikor elhangzanak valaki szájából. Másrészt pedig aki rám néz, az egyből tudja, hogy mi a szingliségem oka, de azért az indok ugye „érdekli”. Harmadrészt meg aki ismer, az a családi/ismerősi pletykahálózat miatt pontosan tudja, hogy mi a státuszom, de azért meg „kell” kérdeznie.

De hogy erre a „jóindulatú”, „egészséges” kíváncsiságra mi szükség van?! :D

2023. ápr. 7. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit #4 ír az rám is jellemző.

tudják mi a helyzet velem, tudják miért nincs de azért csak megkérdezik...bazira idegesítő.

Pláne ha körülötted 9 ember kapcsolatban van te meg évek óta nem.

2023. ápr. 7. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire. Ugyanaz, mint a 2-es esetében, csak én nő vagyok. Annyira természetes és magától értetődő mindenki számára, hogy egy ilyen nő egyedül van, mint a levegővétel kb.
2023. ápr. 7. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

csak idegenek szoktak akiknek semmi köze az életemhez... A családom nem macerál

N

2023. ápr. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!