Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy igaz szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy igaz szerelem? Létezik olyan, hogy két ember egymásnak van teremtve, csak jókor jó időben kell találkozni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 10:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

#9 Köszi! Igen. Annak tartjuk magunkat.

Természetesen tisztában vagyok vele. Itt élek a földön. De ha csak mi lennénk ilyenek, már van.

Hiszem, a több milliárd emberből nem csak mi vagyunk ilyenek. De ahogy írtam is és te is felhivtad a figyelmet, sajnos nem túl sok ilyen kapcsolat van.

2023. okt. 22. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

7, 11

Van 10 éve egy jól működő kapcsolatom, amiben nagyon szeretjük egymást a párommal, szóval nem a keserűség beszél belőlem, de még így is röhejesnek tartalak. Lehet lepontozni.

Semmilyen eleve elrendelés meg karmikus találkozás nincs. Olyan van, hogy szerencséd van találkozni olyan emberrel, akivel kompatibilis a személyiségetek és emellé szexuálisan vonzódtok egymáshoz. Ebből lehet szerelem, hosszú kapcsolat pedig akkor, ha dolgoznak rajta a felek folyamatosan. És igen, még ilyen feltételek mellett is kell egy csomó kompromisszum és lesznek ilyen-olyan problémák. Csakis a két fél hajlandóságán múlik, nem valami láthatatlan felsőbb erőn.

Aki ezt felfogja és két lábbal a földön jár, annak sokkal nagyobb esélye van arra, hogy nem fognak szétmenni a társával, meg nincs egyszer csak vége a sorsszerű, "eleve elrendelt" idillnek.

Összeszámolni sem tudom, hány ilyen halandzsázót láttam, hogy ők szinte egyetlen lélek 2 testben, sajnos az emberek nagy része nem érthető az ő csodás kapcsolatukat, ők még sajnálják is őket, hogy nem lehet részük abban a csodábam, amiben nekik. Komolyan mondom, nem színezem ki a dolgokat, de MIND szétment már. :'D

2023. okt. 22. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

#12 mint írtam a földön járok. Ettől még meg van a hitem. De nem a sült galambot várom, meg hogy majd fentről megoldják a gondokat.

Nem. Azt nekünk kell itt lent megoldani.

Igazad van alapvatően írasodban.

Nekünk kell tenni érte. Mi ezeket tartjuk értékeknek: szeretet, őszinteség, tolerancia, kompromisszum.

Gondolom abban is egyetértünk, hogy akik azt állítják sosincs náluk kanálcsörgés, ott valami nem stimmel. Ez olyan mint a megcsalás. Könnyü annak hűnek lenni akit nem kisértenek.

Az sem véletlen, hogy a fogadalomban ellenpontozás van: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, szegénységben-gazdagságban.

2023. okt. 22. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Igen létezik csak ez nem olyan romantikusan, olyan ikerlángos hülyeségként működik mint ahogy az ezotéria árulja a híveinek. Inkább arról van szó, hogy azzal kell találkoznod és kapcsolatra lépned akivel olyan tapasztalásokat szerzel amiket meg kell szerezned, amiken keresztül kell menned ebben az életben ahhoz, hogy fejlődni tudj. Sajnos ez sokszor inkább nehéz próbát jelent, nem felhőtlen cukormázas boldogságot.
2023. okt. 22. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:

#14 Hm ... Érdekes felvetés. Elgondolkoztató!🤔

2023. okt. 22. 13:25
 16/22 anonim ***** válasza:
23%

13.

Na ja, az ellenpontok. A pozitívak a nőnek járnak, a negatívak a férfi reszortjai...

2023. okt. 22. 13:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Semmilyen eleve elrendelés meg karmikus találkozás nincs. Olyan van, hogy szerencséd van találkozni olyan emberrel, akivel kompatibilis a személyiségetek és emellé szexuálisan vonzódtok egymáshoz."

Én is így látom, de hozzátenném és kiemelném, hogy nagyon sokaknak nincs szerencséjük ilyen emberrel találkozni, és erről nem feltétlenül tehetnek. Szóval ez a jó időben, jó helyen, ez a bizonyos szerencsefaktor vagy ennek hiánya tud úgy hatni, mintha sorsszerű lenne, "meg lenne írva".

2023. okt. 22. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:

#16 láttam ilyet is, meg olyant is. Na azokat a

kapcsolatokat megette a fene.

#17 ez is egy magyarazát. Igaz is amit írsz.

A csodák mellett elszaladuni mindig. Megpróbáljuk észérvek közé szorítani a történést. Mi hisszük, hogy ezt a csodát, egymást ajándékba kaptuk. A mi feladatunk, hogy megmaradjon, tenni érte, ápolni.

2023. okt. 22. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont a napokban léptem ki egy ilyen "ikerláng" kapcsolatból. Csodálatos, villámcsapásszerű megismerkedés, mintha az isten is egymásnak teremtetett volna minket, és egy sereg olyan randevú, ahol az volt az érzésem, hogy még az univerzum is nekünk drukkol. Aztán idővel jöttek a konfliktusok, és mint azóta kiderült, a kedves "ikerlángom" konfliktuskezelési stratégiái nem éppen kifinomultak. Aztán a rózsaszín felhő is oszladozni kezdett, és ikerlángom egyre gyakrabban nehezményezte, hogy nem működnek köztünk a dolgok. Sajnos több hónap sem volt elég, hogy megértse, maguktól nem is fognak úgy működni, mint az elején, amikor az egekben voltak a hormonjaink. Most már az energiát is bele kéne tenni ahhoz, hogy működjön, és egy párkapcsolat működtetéséhez az egyik fél energiája kevés. Nincs ikerláng. Összeillő emberek vannak, meg szerencsés találkozások, a többi már azon múlik, elég érettek-e ahhoz, hogy hosszú távon is képesek legyenek életben tartani a kapcsolatot.
2023. okt. 22. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen. Hihehetetlennek tűnhet de én itt találtam meg akit kerestem :)
2023. dec. 12. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!