Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy igaz szerelem? Létezik olyan, hogy két ember egymásnak van teremtve, csak jókor jó időben kell találkozni?
#9 Köszi! Igen. Annak tartjuk magunkat.
Természetesen tisztában vagyok vele. Itt élek a földön. De ha csak mi lennénk ilyenek, már van.
Hiszem, a több milliárd emberből nem csak mi vagyunk ilyenek. De ahogy írtam is és te is felhivtad a figyelmet, sajnos nem túl sok ilyen kapcsolat van.
7, 11
Van 10 éve egy jól működő kapcsolatom, amiben nagyon szeretjük egymást a párommal, szóval nem a keserűség beszél belőlem, de még így is röhejesnek tartalak. Lehet lepontozni.
Semmilyen eleve elrendelés meg karmikus találkozás nincs. Olyan van, hogy szerencséd van találkozni olyan emberrel, akivel kompatibilis a személyiségetek és emellé szexuálisan vonzódtok egymáshoz. Ebből lehet szerelem, hosszú kapcsolat pedig akkor, ha dolgoznak rajta a felek folyamatosan. És igen, még ilyen feltételek mellett is kell egy csomó kompromisszum és lesznek ilyen-olyan problémák. Csakis a két fél hajlandóságán múlik, nem valami láthatatlan felsőbb erőn.
Aki ezt felfogja és két lábbal a földön jár, annak sokkal nagyobb esélye van arra, hogy nem fognak szétmenni a társával, meg nincs egyszer csak vége a sorsszerű, "eleve elrendelt" idillnek.
Összeszámolni sem tudom, hány ilyen halandzsázót láttam, hogy ők szinte egyetlen lélek 2 testben, sajnos az emberek nagy része nem érthető az ő csodás kapcsolatukat, ők még sajnálják is őket, hogy nem lehet részük abban a csodábam, amiben nekik. Komolyan mondom, nem színezem ki a dolgokat, de MIND szétment már. :'D
#12 mint írtam a földön járok. Ettől még meg van a hitem. De nem a sült galambot várom, meg hogy majd fentről megoldják a gondokat.
Nem. Azt nekünk kell itt lent megoldani.
Igazad van alapvatően írasodban.
Nekünk kell tenni érte. Mi ezeket tartjuk értékeknek: szeretet, őszinteség, tolerancia, kompromisszum.
Gondolom abban is egyetértünk, hogy akik azt állítják sosincs náluk kanálcsörgés, ott valami nem stimmel. Ez olyan mint a megcsalás. Könnyü annak hűnek lenni akit nem kisértenek.
Az sem véletlen, hogy a fogadalomban ellenpontozás van: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, szegénységben-gazdagságban.
#14 Hm ... Érdekes felvetés. Elgondolkoztató!🤔
13.
Na ja, az ellenpontok. A pozitívak a nőnek járnak, a negatívak a férfi reszortjai...
"Semmilyen eleve elrendelés meg karmikus találkozás nincs. Olyan van, hogy szerencséd van találkozni olyan emberrel, akivel kompatibilis a személyiségetek és emellé szexuálisan vonzódtok egymáshoz."
Én is így látom, de hozzátenném és kiemelném, hogy nagyon sokaknak nincs szerencséjük ilyen emberrel találkozni, és erről nem feltétlenül tehetnek. Szóval ez a jó időben, jó helyen, ez a bizonyos szerencsefaktor vagy ennek hiánya tud úgy hatni, mintha sorsszerű lenne, "meg lenne írva".
#16 láttam ilyet is, meg olyant is. Na azokat a
kapcsolatokat megette a fene.
#17 ez is egy magyarazát. Igaz is amit írsz.
A csodák mellett elszaladuni mindig. Megpróbáljuk észérvek közé szorítani a történést. Mi hisszük, hogy ezt a csodát, egymást ajándékba kaptuk. A mi feladatunk, hogy megmaradjon, tenni érte, ápolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!