Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt, de találkozni szeretne?
Nagyon régóta tetszett már egy lány, és tegnap összeszedtem minden bátorságom és elmondtam neki mindent. Részegek is voltunk mind a ketten, ez is hozzátett azért. Mondtam neki, hogy jobban kedvelem, mint csak síma barát stb. (Egyetemről ismerem egy baráti társaságon belülről).
Azt mondta, hogy nagyon értékeli és büszke rá, hogy elmondtam neki, de neki most szabadságra van szüksége nem szeretne lekötődni (azaz most olyan fázisa van picit, hogy hébe hóba összeszed valakit tinderről, buliból stb, ki akarja magát élni).
Majd úgy köszönt el, hogy örül, hogy ezt megbeszéltük, és majd jövő héten találkozzunk. Mire számítsak? Eléggé megviselt, mert eléggé belészerettém és nyilván rosszul esik, ha nem kölcsönös.
Hozzátenném egy másik sráccal, akivel szintén jóban vagyok (a csajon keresztül ismertem meg), ilyen barátság extrákkal kapcsolatban van, ezt is elmondta nekem a lány tegnap, hogy azelőtti nap is nála aludt..
Ez volt az, ami a legjobban fájt, velem kicsit játszotta a nehezen kaphatót, de őszintén élveztem is picit, aztán mással összefekszik.
Azt mondta nekem, nagyon fontos vagyok neki és olyan, mint egy legjobb fiú barát.
Mire számítsak? Azóta beszélgettünk messengeren egyetemről meg más semleges dolgokról, de valójában eléggé megviselt.
Egyik felem azt súgja, hogy tiltsam le és szakítsak meg vele minden kapcsolatot, mert csak szivat, de kedvelem annyira a személyiségét meg igénylem a társaságát, hogy nem szeretném.
Vagyunk annyira jóban, hogy nem szeretném ennyivel “letudni”.
20/f
Egyik haverom szerint lehet meggondolja magát, vagy kellett egy kis idő mire ő is feldolgozza ezt. Mondom elég részegek is voltunk, szerintem sok hülyeséget is mondtam is közben.
A találkozzatok jövő héten nem lehet hogy úgy értette, mint barát, akivel amúgy is összefuttok majd ha akartok ha nem, mert közös óráitok vannak?
Egyébként a tiltás szerintem hülyeség. Ha ennyire zavar, kérdezd meg tőle, hogy ténylegesen van-e esélyed, és ha nemleges a válasz, akkor írd meg, hogy akkor többet nem kérsz belőle. De tiltani gyerekes.
Kellesz egoboost-nak, míg padlón van. Ennyit jelent a mondata.
Barátság extrákkal-os csajokkal meg elvből nem kezdünk semmi komolyabbat, csaxólok.
"...aztán mással összefekszik.
Azt mondta nekem, nagyon fontos vagyok neki és olyan, mint egy legjobb fiú barát."
Vegyuk szepen sorba a dolgokat:
1) Nem szedtel te ossze semmilyen batorsagot, reszegen nyogted ki a dolgokat.
2) Nem huzta az agyad, o HAVERKENT tekint rad, joga van azzal szexelni, akivel akar.
3) Nem akart hulyiteni, igy megmondta, hogy kivel szexel es, hogy rad maskepp tekint.
4) Ugy adtad itt elo a dolgokat, mintha megcsalt volna, fel vagy haborodva, hogy massal elvezi az eletet.
5) Miert baj az, ha oszinte?
Ez nem kolcsonos, de probalta szepen talalni neked. Te vagy az, aki kicsit tobbet latott bele az egeszbe es felreertette a nemletezo jeleket.
Letiltani? Hany eves vagy te? Ez ilyen duzzogos kis tinigyerek benyomasat kelti.
Nem vagy elég jó - nincs ezen mit szépíteni.
Egy régi Belga albumcím illik ide: "Majd megszokod"
#3:
Aki barátság extrákkal kapcsolatot kialakít, annak milyen komolyan vehető elvei vannak? :DD
Mert te komolyabbat akarsz, ő meg nem. Ő valami lazát.
"velem kicsit játszotta a nehezen kaphatót, de őszintén élveztem is picit, aztán mással összefekszik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!