Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok nagy része erről szól?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a témában, ezért teszem fel a kérdést. A munkahelyemen elég sok 30-40 év körüli családos férfi dolgozik és nagyjából így lehet jellemezni a családi életüket: a férfi dolgozzon amennyit csak bír, legyen bejelentett munkahelye jó fizetéssel, mellette járjon "maszekolni" hétvégén is, plusz még otthon is csináljon meg mindenféle javítási, felújítási teendőt, amit csak a felesége kitalál. Ezzel szemben az asszony nem csinál semmit, szó szerint semmit, többnyire nem is dolgozik, vagy csak valami tingli-tangli protekciós helyen, nem is főz, nem végez házimunkát, esetleg a gyereket hurcolja iskolába, ezen kívül egész nap vásárolgat, elveri a férje havi fizetését egy hét alatt.
2023. okt. 22. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A pasik menrkulnek a saját kölyküktől meg a családtol azert dolgoznak annyit.

Egyik se vállalná hogy ő ül otthon kvázi penz nelkul es gyereket neveljen.

2023. okt. 22. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint neked van valami aligfizetett alibi melód, tinglitangli protekciós helyen.

Otthon legalább főzöl, mosol, takarítasz rendesen? Patika rend van? Van másodállásod, hogy legalább anyagilag ne legyen gondod? Vagy csak köpködsz a nőkre, hogy nettó 250 kevés.

2023. okt. 22. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
16%

Kamú!

Ha nekem lenne feleségem az biztos, hogy nem ülhetne otthon, menjen csak el melózni legyen saját pénze. Külön kasszán lennénk és mindenki magának veszi a kaját a többit meg felesbe tisztító szerek, rezsi, stb...

Ha meg van gyerek akkor meg osztjuk a feladatokat én viszem reggel bölcsibe ő hozza haza délután. Ő eteti én el mosogatok. Én kitakarítottam a wc-t ő meg fel porszívóz.

Ez a néhány példa szemlélteti hogy milyen 1x hiszen ha egyedül vagyok akkor is meg kell ezekt csinálni ha 2 vagyunk akkor könnyebb mert meg lehet osztani.

De az no way hogy csak otthon üljön és unatkozzon menjen keressen magának pénzt amit magára tud költeni ez így normális!

2023. okt. 22. 10:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én férjem azért vállal más munkát is néha,mert jó l megfizetik.Huszon évesen is ezt csinálta,amikor megismertem.Az otthoni javitások 90%-át ő csinálja.Tud főzni,hazimunkat végezni,a gyerekeivel szeret lenni.És még az ágyban is jó.A te munkatársaid csak lusták.Hazamennének dögleni.Es az se biztos,hogy azt a pénzt amit megkeresnek leadják otthon.
2023. okt. 22. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyanokat, akiknek van másodállása, de nem sokat és nők is vannak köztük. De az én környezetemben inkább az a jellemző a 30-asoknál, hogy a pár mindkét tagja dolgozik, kb hasonló óraszámban, hasonló fizetésért és ahol valaki elveri a fizetését, az nem mindig a nő, de a legtöbb 30-as párismerősöm inkább lakásra gyűjt épp és ha költenek valamire, azok általában közös programok. Vagy a másik, hogy albérletre megy el az egész és se nem tudnak félrerakni, se nem kapcsolódnak ki, csak elvannak otthon. Olyannal még életemben nem találkoztam, hogy a férfi halálra dolgozza magát, a nő meg szórja a pénzt, de biztosan van ilyen is, csak nem mondanám jellemzőnek, attól még, mert esetleg 1-2 kolléga így adja elő azt, hogy a felesége néha elmegy körmöshöz (kb havi 5-8K), meg esetleg vesz magának néha valami közepes árkategóriás új ruhát (max 10K), mert azt erősen kétlem, hogy ennél komolyabb pénzszórásokról lenne szó átlagember körökben. Meg nyilván azt is kihagyják a sztoriból, hogy ők ugyanennyit elköltenek energiaitalra, sörre stb egy hónapban.
2023. okt. 22. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy kamu. Talán 2 ilyet tudnék ismeretségi körben az egyik egy insta cica jómódú vállalkozó felesége a másik pedig aki beteg gyereket gondoz emiatt nem dolgozik.

A többi mind dolgozó nő aki fizetést kap és rèszt vàllal a kiadásokból.

Gyereket nevel, főz , takarít.

2023. okt. 22. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!