Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Felnőtt párkapcsolatok" témában csak én gondolom úgy, hogy a kérdések nagy része a tini kategóriába kéne, hogy tartozzon?
Egyrészt igazad van.
Másrészt, emlékszem, hogy tiniként, 16-18 évesen én is felnőttek válaszait szerettem volna látni.
Plusz sokan érettebbnek gondolják magukat, komolyabbnak a kapcsolatukat, mint amilyen (degradáló lenne számukra tini kategóriába írni)
De igen, borzalmas látni, hogy milyen kapcsolatok is léteznek...
Nem, nem csak te!
És az a fő gond, hogy sokan azt hiszik, hogy a tini és a felnőtt kérdést az különbözteti meg, hogy már 18 plusszos, tehát nem tini (vagy akár 20-21 éves).
Pedig rengeteg a tini élethelyzet idősebb korban is, hiszen szülőkkel lakik, anyuék döntenek/tiltanak, iskolába járnak mindketten, stb... Semmi különbség az élethelyzet és a kérdések tartalma között, mint amit egy 14 éves rakna fel.
De a végén mindegyik kikéri, hogy ők már nem tinik, mert 19 évesek... De azok!
Megmondom őszintén, én nem gondolom úgy, még akkor sem, ha éretlen a kérdés. Mert attól még az felnőtt párkapcsolat, és más szabályok vonatkoznak rájuk, mint a tini kapcsolatokra.
Az, amit tényleg nem értek, hogy miért van a felnőtt PÁRKAPCSOLAT kategóriában, amikor arról szól a kérdés, hogy "ha 14 év a beleegyezési korhatár, akkor a sok b...atlan idős p...a miért van kiakadva azon, hogy n gimik környékén próbálok felszedni 15 éves tinilányokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!