Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon többet akar a "majdnem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon többet akar a "majdnem" rokon?

Figyelt kérdés

A bátyám feleségének a fia.

Nem vérszerinti unokaöcsém. 20 éve nem találkoztunk. Pár napja véletlenül összefutottunk. Azóta szinte minden nap ír. Szüleimhez el is jött, gyerekként mamának és papának hívta őket. Azóta már elvált a tesóm az anyjától.

Egyre terhesebb a nyomulása. Ő szívesen főzne nekem.

Azt hozzá kell tenni, hogy ő egyedülálló, én elváltam, vannak gyerekeim. Állandóan dicséri őket is, hogy milyen cukik. Holott nem is ismeri őket. Meg már előre kitalál programokat, hogy menjünk élményfürdőbe stb. Pedig úgy nyilatkozott, hogy rokonnak tekint. Viszont ez a nyomulása szerintem már nem rokoni kapcsolatra vall. Rengeteg barátja, ismerőse van. Mégis ahogy fellépek messengerre rögtön ír. Kérdezek valamit, egyből az a válasz, hogy miért kérdeztem, biztos van valami okom. Szóval én nagyon furának érzem.

2023. okt. 19. 20:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem vérszerinti rokon. A bátyám és köztem nagy a korkülönbség. Ez a srác a mostohafia volt évekig. A srác 5 évvel fiatalabb tőlem.
2023. okt. 19. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Egy óra poresz már sok.
2023. okt. 19. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudsz normálisan válaszolni, akkor görgess tovább
2023. okt. 19. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Simán lehet, hogy szeretne valamit tőled… Majd idővel kiderül.
2023. okt. 19. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ignoráld, beteg szegény.
2023. okt. 19. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!