Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első esténket töltöttük együtt, mégis ez a vége?
Iszonyatosan érzem magam az este óta. Friss kapcsolat, minden olyan szuperül ment eddig. Olyanok voltunk mint a gyerekek karácsonykor, úgy vártuk ezt az első közös éjszakát.
El is következett, vacsora, bor, és akkor ahogy szokás ugye. Most talán sok férfinek mumus leszek tudom, de megkértem hogy használjon óvszert. Nem örült neki de felvette. Majd egyre inkább látszott hogy nem viseli el, kezd ideges lenni... Utálja használni, nem jó (oké, totál megértem tényleg), és hogy ő évekig úgy volt valakivel hogy mindig ki tudta venni időben. Na erre teljesen megfagytam. Aztán próbálta volna még gumi nélkül, de nem hagytam. Felkelt és kiment a fürdőbe, én meg legszívesebben hazarohantam volna de sajnos hajnalban nincs még busz.
Később kérdezi miért vagyok csendes, majd mondom neki hogy nekem elég volt csak 1x megtapasztalni azt, amikor a másik azt mondja "bízz bennem, kiveszem időben".
Ezen megtorpant, én csak fojtottam el a sírást. Egész este nem aludtam, reggel mentem is el korán.
Nem értettem hogy lett ekkora parádé egy gumiból, miért akarta rám kényszeríteni az aktust anélkül hogy én szerettem volna. Megijesztett az erőszakossága. Nemrég rámírt, hogy sajnálja és megérti hogy ilyen túl óvatos vagyok. Írt még szépeket, de valahogy nem tudom már mit higgyek. Nem szedek semmit mivel nem is volt eddig mire, a kedvéért írattam volna valamit de szerintem már felesleges.
30-asok vagyunk
Ezt mèg kihagytam
No contact.
Mindenhonnan letiltanám.
Exem is ilyen volt "szar a óvszer, nem érez benne semmit, stb.stb. kifogástenger.
Nem érdekel, én meg nem szedek gyógyszert, szóval vagy felhúzza, vagy nincs szex. A "kicsit beteszem" az nem védekezés.
Aki ilyen erőszakos kretén, azt el kell küldeni a francba, és lelépni tőle, amint lehet.
Amúgy a pasiknak egyszer sem fordul meg a fejében, hogy a csaj esetleg nemi betegséget hordozhat? Tényleg, ennyi igénytelenek, hogy gumi nélkül megdgnak egy kvázi ismeretlen nőt?
"Olyanok voltunk mint a gyerekek karácsonykor, úgy vártuk ezt az első közös éjszakát."
Ja meg arról nem is beszélve, hogy ez a f*szláda mindenkivel úgy b***.
Aztán meg leshettél volna karácsonyra kapsz egy kis nemibetegséget, mert sose tudni, vagy egy kölyköt, akit felnevelhetsz egyedül. Pff jellemtelenség netovábbja.
Örülhetsz hogy nem lett nagyobb baj, ezek után meg jó messzire elkerülni az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!