Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első esténket töltöttük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első esténket töltöttük együtt, mégis ez a vége?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan érzem magam az este óta. Friss kapcsolat, minden olyan szuperül ment eddig. Olyanok voltunk mint a gyerekek karácsonykor, úgy vártuk ezt az első közös éjszakát.

El is következett, vacsora, bor, és akkor ahogy szokás ugye. Most talán sok férfinek mumus leszek tudom, de megkértem hogy használjon óvszert. Nem örült neki de felvette. Majd egyre inkább látszott hogy nem viseli el, kezd ideges lenni... Utálja használni, nem jó (oké, totál megértem tényleg), és hogy ő évekig úgy volt valakivel hogy mindig ki tudta venni időben. Na erre teljesen megfagytam. Aztán próbálta volna még gumi nélkül, de nem hagytam. Felkelt és kiment a fürdőbe, én meg legszívesebben hazarohantam volna de sajnos hajnalban nincs még busz.

Később kérdezi miért vagyok csendes, majd mondom neki hogy nekem elég volt csak 1x megtapasztalni azt, amikor a másik azt mondja "bízz bennem, kiveszem időben".

Ezen megtorpant, én csak fojtottam el a sírást. Egész este nem aludtam, reggel mentem is el korán.

Nem értettem hogy lett ekkora parádé egy gumiból, miért akarta rám kényszeríteni az aktust anélkül hogy én szerettem volna. Megijesztett az erőszakossága. Nemrég rámírt, hogy sajnálja és megérti hogy ilyen túl óvatos vagyok. Írt még szépeket, de valahogy nem tudom már mit higgyek. Nem szedek semmit mivel nem is volt eddig mire, a kedvéért írattam volna valamit de szerintem már felesleges.

30-asok vagyunk

2023. okt. 19. 15:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy nem közvetlen az aktus előtt kellett volna megkérned erre, mert így nagyon váratlanul érte. Nem tudom, nálatok hogyan működik ez, de nekem minden kapcsolatomban szó volt a szexről, mielőtt arra került a sor, így némileg fel tudtunk készülni arra, hogy mi várható. Így, hogy ott helyben kérted meg, hirtelen így reagált. Ha mindketten elég érettek vagytok és intelligensek, akkor érdemes adni még egy esélyt ennek és leülni átbeszélni. Legközelebb pedig időben jelezni, hogy kinek mi az együttlétekkel kapcsolatban az igénye/elvárása.
2023. okt. 19. 15:21
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

igazad van, én pasi ként sosem értettem ezt a kiveszem időben dolgot hiszen az elő váladék ban is lehet spermium.

a gumi azért jó megoldás mert így a nőnek nem kell szedni gyógyszert ami megkeveri a hormon háztartást.

ha e miatt agresszív lesz akkor inkább dobd ki, hiszen ez csak egy dugás mi lesz akkor ha tényleg komoly problémával szembesül?

én nem játszanék a tűzzel.

2023. okt. 19. 15:23
 3/28 anonim ***** válasza:
12%
A sztori alapján te voltál a hisztérika. Csak feldobott egy lehetséges megoldást, amitől te 'megfagytál', 'hazarohantál volna', 'sírógörcsöd volt', meg 'egész este nem aludtál'. Eltúlzott drámázás, semmi több. Ha nem akarod, mondd neki és nem szexeltek. El lehet tölteni egy minőségi estét úgy is.
2023. okt. 19. 15:23
 4/28 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy hülye barom

Mi az hogy túlóvatoskodás gumit húzni???

30+osan igazán lehetne annyi esze hogy ne mondjon ilyen f@szságot

2023. okt. 19. 15:25
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez a pasi hülye. És ha teherbe esel tőle első alkalom után, akkor majd felneveli a gyereket? Ez egy felelőtlen.
2023. okt. 19. 15:31
 6/28 A kérdező kommentje:

Oké lehet hogy túlóvatos hisztérika vagyok, de mivel már sikerült teherbe esnem azért, mert a másik azt mondta nem lesz baj, köszi inkább maradok az...

Mondtam neki persze hogy nem szedek semmit és hogy szeretnék védekezni, akkor nem mondta hogy ez probléma lenne. Különben is legelső alkalom, szerintem olyanok is használnak óvszert akik amúgy nem, de lehet csak én vagyok ilyen maradi.

2023. okt. 19. 15:31
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én részemről vége lenne.

N/29

2023. okt. 19. 15:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A megszakításos védekezés egyáltalán nem biztonságos, ezt a pasikának is tudnia kellene. De neki az ő élvezete a lényeg.
2023. okt. 19. 15:38
 9/28 anonim ***** válasza:
92%

ilyen túl óvatos vagyok

Ő az idióta, nem te túl óvatos. Egyrészt te leszel terhes, nem ő. Másrészt és bármi betegség...? Első éjszakátok, nem házasság. Mi spec házasságban is óvszerrel. És a férjem nem sértődik be meg háborodik fel.

10/28 anonim ***** válasza:
33%
Nem akkor kell megbeszélni hanem előtte.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!