Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az minek tudható be, ha egy lány a tavolbol fapofaval bámul, úgy hogy tudja hogy tetszik nekem, és amikor beszélgetésbe keveredtem vele, akkor meg kozombosséget mutatott?
Már egy éve tetszik egy lany a munkahelyrol, jó ideje csak távolból néztem, aztán ravettem a bátorságot hogy szóba elegyedjek vele. Azonban teljesen kozonyosen egy ket szavas válaszokkal felelt a kérdéseimre, és nem kérdezett vissza.
Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, de akkor miért van az, hogy ha megerkezik és várja a muszakatadast, a távolból nez engem fapofaval úgy, hogy én a kollégáimmal beszélgetek?
Nagyon idegesítő,és zavar...
Esetleg próbálj még beszélgetni vele, vagy alakítsd úgy, hogy együtt induljatok haza, így tudnál vele munkán kívül váltani pár szót. Plusz tedd magad érdekessé.
Nem feltétlenül jelenti, hogy nem akar semmit. Én is full közömbösséget mutatok egy pasi felé, pedig tetszik, csak mindig zavarba jövök, ami kínos - és ezt a zavarba esést úgy tudom elrejteni, ha közömbös vagyok. Persze a te nőd ettől még simán lehet, hogy tényleg nem akar semmit, csak próbáltam érzékeltetni, hogy finoman valamit még próbálkozhatnál, hátha.
17 vagyok.
De miért idegesítő? Nekem ez magas. Azért van a szeme, hogy nézzen bárkit, akár téged is. Elutasított, és? Majd más ad lehetőséget csak nézd levegőnek. Ha úgy teszel akkor oda jutsz, hogy tényleg annak fogod tartani különösen ha ismerkedsz másokkal ő helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!