Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Honnan lehet tudni, hogy azért néztek egy nőt mert komolyan tetszik vagy csak simán lefektetnétek?
Azt hiszem korábban sokszor beleestem abba a hibába (nyilván akaratlanul), hogy egy-egy nézésbe, bámulásba, akár fizikai közeledésbe én többet láttam bele.
Sokszor volt már, hogy volt egy pasi akit láttam, hogy gyakran néz, bámul, próbál fizikailag a közelemben lenni akár hozzám is ér stb stb. de mégsem lépett. Itt szingli férfiakra kell gondolni, szóval a barátnő/feleség nem lehet az ok, persze attól még tetszhetett nekik más. Szóval nem értettem, hogy miért nem lépnek, miért reked meg ezen a szinten a dolog.
Aztán kellett sok csalódás, pofára esés és tapasztalat, meg persze diskurzus erről férfiakkal, hogy ebbe ne lássak bele többet, mert ez kb. annyit jelent, hogy lefektetne. Oké. Igyekszem tudatosítani.
Kérdés: mitől függ, hogy lép is-e férfi? Van-e különbség a "megdugnálak" és az "érdekelsz" nézés közt és ez miben nyilvánul meg?
Most erre jönnek majd azok a válaszok, hogy ha akar randira hív és társai, de mégis sok ellentétes választ és véleményt olvasok itt is és tapasztaltam a saját életemben is, hogy ez talán(?) mégsem ennyire fekete-fehér.
*.*
Öhm...
Nem értem a kérdést.
Tehát adott egy pasi, aki néz. Nyilván azért néz, mert tetszel neki. Nyilván ha tetszel neki, akkor meg is dugna.
A komolyan tetszel nem értelmezhető. Komoly kapcsolat nem a tetszésből lesz, hanem ha megismeritek egymást. Amihez idő kell. Meg persze benne van a "kockázat", hogy pár hét ismerkedés még egy pár szex után az egyik fél azt mondja, hogy bocs, de nem lesz ebből komoly kapcsolat. Még az is lehet, hogy te leszel az a fél.
#4 ezt úgy értettem, hogy ha tetszem neki (és tetelezzük fel szingli) miért nem jön oda/lép? Nem egy esetre gondolok, hanem többre, meg úgy általánosságban.
Nyilván megismerni is akkor lehet a másikat, ha valamelyik lép.
#6 miért nem közeledsz? Igazából erre irányul a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!