Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar férfiak nagy százalék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak nagy százaléka miért ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Beleértve magamat is. Van egy kisebb réteg akik jól néznek ki, tehát kigyúrják magukat, van jó munkahelyük, viccesek, kedvesek/bunkók, de odafigyelnek magukra.

Van a másik réteg, akik nem edzenek, de úgy ahogy kineznek valahogy, van egy munkahelyük, de az idő már koptatja őket, hajhullás, fog problémák, látják, hogy fel jött 5-10 kiló, de stagnálnak, főként antiszociálisak, nehezen nyílnak meg. (kb ebbe tartotok én is)

És van az alja, a "gyere dugjunk" kategória, akikkel két szót nem lehet váltani mert annyira mélyen, keményen hülyék, műveletlenek, tahók, parasztok, hogy egyszerűen gáz, ultra gáz ez a vonal, ebbe tartoznak főként azok, akik éhbérért robotolnak egy gyárban, vagy építőiparban, esetleg saját vállalkozók és mondjuk jól keres, de hiába van pénze, a tahóság az iskolázatlanság... az...áhh...

Én férfi vagyok, de ha nő lennék, én esküszöm úgy felmenne bennem a pumpa ettől a két kategóriától, hogy inkább ismerkednék külföldi férfiakkal, és már értem amúgy, hogy miért ilyen afrodiziákum a nőknek a külföldi olasz, spanyol pasik, jobb az életszínvonal, figyelnek magukra, teljesen más az egész felfogás, hozzáállás stb.

Pár hónappal ezelőtt beszélgettem facen egy lánnyal, és ő írta nekem azt, hogy ne haragudjak, de van egy pasi, aki tetszik neki és vele szeretne inkább valamit kialakítani. Elfogadtam, pár napig még beszélgettünk és ő írta nekem, hogy nem érti, hogy miért nem találok barátnőm magamnak, mikor helyesen tudok írni, kedves, megértő vagyok, alapból mindenhez hozzá tudok szólni, stb stb. Szóval ahol ő el, vagy akik nála próbálkoztak, ott pl a helyesírás, vagy a kedvesség, érdeklődés már ilyen....plusz dolog kb.

2023. okt. 13. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Én feljebb vittem az elvárásaimat az olyanok miatt, mint a 6-os. Ha nem Henry Cavill, nem kell. Ne nézzenek rondának, akinek csak átlag jutott.
2023. okt. 13. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

"Ha nem Henry Cavill, nem kell"

Picit delulu a fehernep. Azt hiszi, hogy orokke huszeves lesz :)

39F incel

2023. okt. 13. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Haha. Férfiak akik kivagytok a kondi bérlet árán és a fodrászon. Szerintetek egy átlag nő, szintentartáshoz mennyit költ havonta?? Hát sokat. Szóval én el is várom, hogy a férfi is tegyen így. Csinos nőt akar? Hát legyen ő is toppon!
2023. okt. 13. 17:23
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem gondolom igénytelennek a magyar pasikat egyáltalán, inkább gyerekesnek és éretlennek.
2023. okt. 13. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

7-es látom megy a kifogásgyár. Lehet otthonra venni felszerelést is 20 ezerből és akkor nem havi 20 a kondi. Mellesleg tele a net saját testsúlyos edzéssel is, vannak kültéri kondiparkok, innentől meg nézd hülyének akit akarsz.

Persze a nők meg sminkeljenek, legyen szép köröm, szép haj meg ruhák, ami mind egy vagyon. Nekem pl csak az arcomra használt kencék kerülnek havi 15-20 ezerbe, hogy ne ráncosodjak majd 30 évesen. A fodrász meg hosszú hajnál 10 ezer alatt nem áll meg és mégcsak nem is festettem (festéssel minimum 25 ezer/alkalom). Ilyen parfüm, olyan testápoló, olyan fehérnemű, aztán a pasik meg eljönnek izzadtságszagúan randira, mert egy ezer ftos dezodorra sajnálják a pénzt. Én teljesen egyetértek a kérdezővel.

2023. okt. 14. 12:49
 16/17 anonim ***** válasza:

13.

Nekik általában fater fizeti. Akit vált majd a férje, akinek első dolga ezt fizetni, a sajátján felül.

2023. okt. 14. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:

15.

Aha, ha érnének valamit, nem lenne ingyenesen elérhető. Meg ki ellenőrzni majd, hogy jól csinálja-e? Ha nincs eredmény, akkor jöhet a hibáztatás "mer' szarú' csinyátad!"

2023. okt. 14. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!