Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kideríteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kideríteni hogy kölcsönös a vonzódás egy olyan személlyel akit ritkán látok?

Figyelt kérdés

Történetesen a háziorvosomról van szó... Tudom ciki, vagy ép nevezhetjük plátóinak a dolgot, de úgy érzem valamiféle vonzalom van köztünk, de ugye sose vagyunk négyszemközt. Egyszer voltunk csak, de akkor kb zavarba voltam mint egy óvodás...

Nem mehetek hozzá mindenféle csip csup dolgok miatt... A szituáció véget.

2023. okt. 12. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2023. okt. 12. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám megtenni, de ha te igen, nézd meg meddig rendel és véletlenül fussatok össze. Akkor szóba elegyedsz vele, más körülmények között meglátod hogyan viselkedik.

Na, én tuti holt zavarba lennék, de hátha te nem.

2023. okt. 13. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az esélye, az orvosnak alap hogy jó benyomást keltsen a pácienseknek, hogy később rendszeres visszatérő páciense is legyen és jó véleményük legyen. Így több lesz a profit is.
2023. okt. 13. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!