Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit 2-3 hónapja ismertem meg.Elején eljátszotta,hogy ő nagy gazdag pasi közben meg,ahogy látom nem is gazdag.Mi értelme hazudozni ilyenekben?
Szép Mercedes autója van.Első randin elvitt luxos étterembe.Lehozta volna a csillagokat is az első 1-2 randin.Előadta,hogy ő a nagy gazdag pasi.Elvitt a szép nagy házába,mint kiderült utólag az sem az övé.Teltek a hónapok és rájöttem magamtól,hogy kamuzott össze vissza.Elhitetett velem egy hszugságot ami nem is igaz.Miböl van ilyen drága autója egyáltalán?Minimálbért keres,alig dolgozik,léhütő pasi ez.nem értem.....Egyébként meg betegesen ragaszkodik hozzám,ha nem vagyunk együtt állandóan hívogat.Folyton becézget.Állandóan simogat és bújik,ha együtt vagyunk.Nyálasan kedves velem.úgy bánik velem,mintha egy 10 éves kislány lennék.Agyamra megy.Nem az a erős határozott,független férfi akinek ő előadta magát az elején.Egy életképtelen gyerekes,nyomorék pasi ez.Anyuci pici fia.Anyjához is betegesen ragaszkodik.
Szakítani akarok vele.
Ja és félre ne értsetek nem a pénz miatt.nem érdekel a pénz.Azért akarok szakítani,ahogy viselkedik.
Hazugságokkal alkalmi kapcsikra utaznak es nem hosszutávuakra.
Azaz számitanak arra hogy kiderul es vége lesz. Nekik akkor is megérte, mert addig szabadon d.ghatta a másikat.
"Ja és félre ne értsetek nem a pénz miatt.nem érdekel a pénz.Azért akarok szakítani,ahogy viselkedik."
A kérdésed viszont kifejezetten az anyagiakra vonatkozik, ezek szerint te arra hajtottál, ő meg rád.
Ha ő még mindig ragaszkodik hozzád, ezek szerint neki vannak érzései az irányodba, neked viszont nincsenek miután kiderült számodra, hogy nem olyan gazdag pasi, mint amilyennek gondoltad, láttad vagy előadta magát.
Egy számító, pénzéhes kva vagy, a női nem szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!