Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a "nyalásnak" Facebookon? Vagy ahol így csinálnak ott nagyobb a szerelem?
Figyelt kérdés
Mármint erre a jelenségre nem tudok más szót mondani, mint a nyalás.
Nők különböző idézeteket írnak a barátjuknak, vagy férjüknek, közös kép alatt így hivatkoznak rájuk pl. mindenem, szerelmem stb. De még a közös kép alá is mindig odaírják egymásnak, hogy szeretlek, és még pluszba jöhetnek a csókos képek is.
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki közös képet tölt fel a párjával, de valahogy ez számomra annyira taszító. Nekem is van barátom, mi is töltünk fel közös képeket, de sose írtam neki az üzenőfalra, hogy szeretlek, vagy ilyesmi.
2023. aug. 6. 16:45
1/3 anonim válasza:
Vannak, akik a buszon szinte megdgják egymást. Ők meg ilyenek.
2/3 anonim válasza:
Én nem foglalkozom ilyen emberekkel. Számomra is taszító és nem is vagyunk egy stílus. De különösebben nem érdekel. Valamit kompenzálni akarnak, többnyire nincs önbizalmuk és ezáltal akarnak visszacsatolást nyerni hogy ők milyen szépek együtt. Felszínesek. Ez egy embertípus, általában az ilyenek nem veszik észre pl ha megcsalják őket, mert csak magukra gondolnak hogy ők jól érezzék magukat a kapcsolatukban. Abba bele sem gondolnak hogy a másik vajon boldog velem?
3/3 anonim válasza:
Vagy tenyleg boldogok nagyon vagy az ellentetje es nagy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!