Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ismerték egy számotokra nagyon vonzó pasit, akit nem kaphattok meg, akkor szoktátok néha kő etni a facebookon h mit csinál?
Figyelt kérdés
Esetleg szoktatok fantazialni róla?
Nem kaphattok meg mert foglalt v családja van v idősebb nálatok.
2020. febr. 23. 20:35
1/3 anonim válasza:
Igen, néha rajuk szoktam nezni ott
:)
2/3 anonim válasza:
Nem. Van párom és király életem azóta. A srác meg a kamaszkori álmom volt, jobb, ha megmarad ott. Ma más másról álmodom, továbbléptem a pasi kérdésen. 😊
3/3 anonim válasza:
Ugyanaz mint a kettes. Facebookot mondjuk eleve nem használok mert ódivatú és unalmas de instán ha kirak valami sztorit vagy posztot azon átsiklom és ennyi. Évente egyszer eszembe jut egy-egy posztja után, hogy jó lett volna ha több történik annál mint ami anno történt de az igazság az, hogy a jelenlegi párom ezerszer menőbb, az életem király úgyhogy nem szokásom róla álmodozni. Maradjon meg emléknek. Róla viszont tudom, hogy veri a fejét a falba, hogy akkor elszalasztott, ezt néha azért megmosolygom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!