Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet erőt gyűjteni?
A nagy beszélgetésekhez ami a kapcsolatot érinti.
Hogyan gyűjtöd az erőt ezekhez?
Értem, hogy mi a kérdés lényege, a rossz kapcsolataimban mindig görcsben állt a gyomrom, ha valami problémát jelezni akartam vagy átbeszélni az akkori párommal. De ez csak azért volt, mert valahol legbelül éreztem, hogy jó kimenetele nem lehet.
Ha igazi társ van melletted, akkor nem kell erőt gyűjtened és görcsölnöd attól, hogy mi lesz a végkifejlet, mert biztosan tudod, hogy meg fogjátok tudni beszélni és oldani a problémákat.
Egy nem megfelelő társ esetében nincs érzelmi biztonság, így a kétségek miatt folyton gyötrődsz és szólni sem mersz, mert attól félsz, hogy ezzel elveszítheted a párodat.
En mindent azonnal mondok.ilyen soha eletemben nem volt hogy keszulni kell meg izgulni a sajat parommal bármilyen beszelgetéshez is!
Ami a szivemen az a számom is ott helyben azonnal.
Az a helyzet hogy te hiába gyűjtögeted az erődet ha a másik fél nem vevő a mondandódra, vagy ha meg is hallgat csak a saját igazát mantrázza.
Nyilván ha passzolna a személyiségetek akkor nem kellene "erőt gyűjteni" semmihez. Csak te jobban szeretsz szenvedni, mint ezt a nyilvánvaló tényt elismerni és aszerint cselekedni.
#6:
Ő a műkörmös csajnak a pasija aki már hónapok óta szakítani akar de nem történik semmi. Ő mindig csak erőt gyűjt. Elmentek párterápiára de az sem ért semmit, mert ugyanúgy csinálnak mindent 8 éve.
Hiába is kérdezi meg hogy mások mit csináltak. Az nem az ő kapcsolata, nem az ő barátnője. Az ő életén semmit nem fog változtatni ha megkérdezi hogy "ki hogy gyűjt erőt". Attól a barátnője is ugyanúgy fog viselkedni mint ahogy eddig, és a kérdező is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!