Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én ajándékom vagy saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én ajándékom vagy saját magát ajandékozta meg a párom?

Figyelt kérdés

Névnapom alkalmabol kaptam tole 3db ruhat,a 3 kozul egyik se volt a meretem. Igy ezeket vissza kuldtuk,meretbe addigra mar nem volt.

Az ajandekom arabol plusz kipotolva parom megvette at uj ps5 ot

Igazabol nem zavart,meg orultem is,gondoltam dejo kis kozos program lesz majd el szorakozunk vele a rossz idokbe ugyis lassan jon a hideg...

Nem tettem szova mert olyan kellemetlennek erzem

De olyan jatekokat vett hozza ami nagyon tavol all tolem raadasul 1 jatekos,lovoldozos haborus tema.

Ingyen lehet a storebol par jatekot letolteni ,gondoltam na majd innen...

Persze mindig csak majd majd amibol sosincs semmi

Mellesleg a mai napig nem tudom bekapcsolni sem mert nem mutatta meg

Mar ott tartok hogy szomoru vagyok,rosszul esik.

2023. okt. 8. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Remek part valasztottal magadnak, el sem birom kepzelni milyen volt a tobbi, ha ez nyert nalad.
2023. okt. 8. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez a Simpson család első évadára emlékeztet, amikor Homér vesz egy tekegolyót Marge-nak :D
2023. okt. 8. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha te még bekapcsolni se tudod, akkor ez neked nem ajándék, ezt szerintem kb mindenki érzi.

Az más kérdés, hogy nyugodtan próbáld meg, szerintem egy pár perc internetes böngészéssel tudni fogod te, hogy használd azt, ha már ott van, miért ne?

A pasi meg gáz.

Máskor is vannak ilyen húzásai?

2023. okt. 8. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!