Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom a helyzetet?
Sziasztok!
21 éves lány vagyok, a barátom 22. Tegnap este együtt utaztunk haza vonattal (egy városban tanulunk). Mivel későn vettük meg a jegyünket, így nem volt egymásmellé helyjegyünk, a vonat pedig tele volt így nem is tudtunk egymásmellé ülni. Én egy idős néni mellé kaptam jegyet, a barátom egy 4-es helyre kapott 1 lány mellé (velük szemközt még egy lány és fiú, mindannyian ismerhették egymást). Megkértük először a nénit, aki a helycserére nemet mondott, aztán a lányt, aki úgyszintén, mivel a barátaival akart utazni. Hát leültünk így. Nagyon zavart, hogy nem tudunk a 3órás úton beszélgetni, összebújni. Erre az történik, hogy a barátom mellett ülő lány elkezdett vele beszélgetni. Majdnem 2 órán keresztül beszéltek (a csaj amúgy a másik 2 emberrel pár szón kívül semmit..). Leszálltunk a vonatról, de még ott is lógott rajtunk a csaj. Kiderült, hogy ugyanazzal a vonattal megy továnn Pestről, amelyikkel a barátom. Volt még fél óra a vonat indulásáig, próbáltam a párommal beszélgetni, meg terelni afelé, hogy legyünk már csak kettesben, de mintha észre se vett volna, csak karattyoltak tovább a lánnyal az egyetemi szakokról.. A lány másik szakra jár, és első éves (mi 2. És 3.), nem is ismertük. Annyira felhúztam magam 10perc után, hogy engem mindketten levegőnek néznek, hogy köszönés nélkül eljöttem. A barátom utánam kiabált egyszer, aztán semmi. Mikor messzebb jártam visszanéztem, és nevetgéltek.. Azt hittem valami rossz viccben vagyok.
Este írt nekem, mikor hazaért, hogy mi ütött belém, hogy csak úgy leléptem tőle. Leírtam neki, hogy mégis mi volt a problémám, és nem igaz, hogy nem vette észre azt, hogy szerettem volna elbúcsúzni tőle a hétvégére, meg minden.. mint egy szerelmes pár. Csak annyit bírt mondani erre, hogy túlreagálom mint mindig. Ma nem kerestem emiatt, de ő sem engem.
Tuti, hogy holnap is jön a csaj majd vissza. De ha megint együtt lesznek és kiadom az útját a páromnak.
Amúgy 1éve vagyunk együtt, eddig semmi baj nem volt kettőnkkel. Egy albérletben lakunk. Veszekedni sem szoktunk. Emiatt ez a viselkedés teljesen meglepett.
Ti hogy reagáltatok volna erre?
Köszi a válaszokat, csak most olvastam el őket.
Ahogy sejtettem ugyanazzal a vonattal jött a csaj is vissza, a barátommal együtt szállt le a másik vonatról. Most egymásmelle ültünk a párommal. Azt mondja, csak leszállásnál vették észre egymást. És hogy milyen bunkó tudok lenni, és hogy nem veszem észre milyen jó fej és csak barátokat akart szerezni a lány. Hát én erre meg mondtam neki, hogy akkor ő meg egy nagy barom, ha nem veszi észre, hogy kikezdett vele a lány. Ezután már nem szólt hozzám. Az albérletbe érve meg lelépett a másik lakótársunkkal inni. Konkrétan veszekedni sem volt kedve, csak nem szólt hozzám. Itthon megkérdeztem, hogy mégis miért zavarja annyira hogy bunkón vélekedek arról a jött-ment csajról, akit nem is ismer, akkor pofákat vágott (felhúzta a szemöldökét), meg hogy persze, hogy féltékeny vagyok, mikor engem levegőnek néz egy másik lány jelenlétében (erre meg horkantott egyet), és pakolt tovább a szekrényébe. Majd mondtam neki, hogy nem érdekelne ha nem szeretném. Erre befejezte a pakolást, mosolygott magában egyet, azt mondta oké, érti. Aztán meg hogy ő megy most inni, ne várjam meg. El is bögtem magam, ahogy kitették a lábukat a lakásból. Szívem szerint most rögtön elmennék, csak nincs hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!