Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor egy nő elutasít miért lesz közömbös a viselkedésed?
Figyelt kérdés
Mert nem akarod kimutatni, hogy elszomorít, rosszul esik, fáj, stb.
Vagy mert tényleg tökre közömbössé válik számodra a nő?
2023. okt. 7. 14:33
1/6 anonim válasza:
Először azért, mert rossz az elutasítás, aztán pedig mert neutrális leszek iránta teljes mértékben.
2/6 anonim válasza:
A közömbösség érzése sokkal jobb, ezzel sokminden elviselhetőbb.
Amúgy is azt mondja a társadalom, hogy egy pasi nem nyafog.
3/6 anonim válasza:
tehát miután elutasítottad még könyörögjön is neked?
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, én nőként azt vettem észre, hogy nálam ez egyfajta védelmi mechanizmus.
Ezért nem hibáztathatod őt, inkább próbáld megérteni, és hagyd békén!
5/6 anonim válasza:
Attól függ hogyan. Ha rendesen korrekt módon, nyíltan és becsületesen, akkor én azt el szoktam fogadni minden esetben. Mivel ezek két emberes dolgok, ha az egyik fél nem akarja, nyilván ez van. Bölcsen tovább állok. Viszont amikor megy a sunyizás, hitegetés, hazudozás és a ghosting... Ott azért behoz egy elég durva lenézős, mételyes savas undort is, amiért így tekintett rám és ennyire nem volt se partner, se gerinc. Főleg ha minden rendben volt, és hirtelen a semmire ezt adja elő. És főleg ha jónak adta elő magát, aki maga is megveti ezeket a dolgokat... Szerintem ezeken nem kellene manapság ennyire meglepődni, amikor sok nő panaszkodik a másik fél hozzáállására. Nagyon sok nő pontosan magának csinálja ezt, a másikat kiégetve a jellemtelen és kétszínű, önző viselkedésével, aztán rá is ennek egy töredéke csapódik vissza olyankor, meg a többi nőre. Mert általában az ilyen feszültség úgy láttam megy tovább, nem szokták könnyen lerakni az emberek. Tisztelet a k*rva ritka kivételnek mindkét oldalról...
6/6 anonim válasza:
mert egyértelműen ki lett mondva hogy nem kellek és kész akkor minek tovább erőltetni?
írj kedves kérdező ha szeretnéd meg érteni a férfi agyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!