Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora eséllyel lehet lefogyasztani egy kövér lányt?
Ha mondjuk össze jövök egy szép arcú, de túlsúlyos lánnyal (85kg kb)
Akkor mekkora az esély rá hogy a tanácsomra elhagyja a cukros szarokat amiket eszik állandóan (kakaós csiga, fornetti, fagylalt, csoki, cukros üdítők) és amiket adok neki egészséges ételeket azokat eszi. És velem együtt sportol? (Persze olyan mozgásformát amit meg tud csinálni, és fokozatosan növelni csak a terhelést hogy hozzászokjon).
Esetleg kövér lányok véleményére is kíváncsi vagyok hogy mennyire lennének partnerek ebben?
"Statisztikailag 50% az esélye, tehát vagy rá lehet venni, vagy nem."
Nem attól lesz 50% hogy a lehetséges variáció között két lehetőség van. Ennyi erővel ha valaminek 4 lehetséges forgatókönyve van akkor mindegyiknek 25% az esélye nem?
Nem kötekedni akarod veled félre ne értsd Köszönöm hogy válaszoltál. Csak az efféle bölcselkedés hibájára akartam felhívni a figyelmed.
"Ha igen, akkor 99% hogy lefogy a segítségeddel."
Hát ez sem igaz így szerintem.
Na.mindegy igazából szerintem a többség aki kövér az igazából annyira nem akar lefogyni hiszen ha tényleg fontosnak érezné akkor egyedül is megtenné, illetve el sem hízott volna. Az itt érkező válaszok többsége is megerősített benne hogy ez a téma annyira tabu és akkora hisztit generál hogy kár bele vágni.
"Azért írtam ezt a "bölcselkedést", mert ilyen kérdésre nem lehet normális választ adni, teljesen egyedi eset mindegyik. "
Dehogynem lehet. Meg is kaptam, igaz hogy bele van csomagolva némi sértődött anyázásba de benne van a válasz.
"Vagy lefogy, vagy nem, más lehetőség nincs."
Mint mondtam nem a lehetőségek száma határozza meg az egyik kimenetel kisebb vagy nagyobb valószínűségét. Amiről te beszélsz az a pénzfeldobás, meg a zsákból színes golyó kihúzós kombinatoritka. Ott valóban 50-50%.(Két szín esetén egyenlő számú golyók esetén) Ettől függetlenül lehet két lehetőség közül az egyikre 80% esély a másikra pedig 20% vagy 70 és 30%. Ha De 3 lehetőség közül is lehet valószínű/kevésbé valószínű/csak matematikai eséllyel bekövetkező lehetőség.
Saját magad csapod be ha ennyire leegyszerűsítve akarod látni a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!