Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora eséllyel lehet lefogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora eséllyel lehet lefogyasztani egy kövér lányt?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk össze jövök egy szép arcú, de túlsúlyos lánnyal (85kg kb)

Akkor mekkora az esély rá hogy a tanácsomra elhagyja a cukros szarokat amiket eszik állandóan (kakaós csiga, fornetti, fagylalt, csoki, cukros üdítők) és amiket adok neki egészséges ételeket azokat eszi. És velem együtt sportol? (Persze olyan mozgásformát amit meg tud csinálni, és fokozatosan növelni csak a terhelést hogy hozzászokjon).

Esetleg kövér lányok véleményére is kíváncsi vagyok hogy mennyire lennének partnerek ebben?

2023. okt. 7. 08:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
45%

Hmm... Én is túlsúlyos voltam 96 kilóval :) Volt egy ilyen tajparaszt exem, mint te. Lefogyasztott 56 kilóra.

Szerencsére mikor rá jöttem, hogy ez nem szeretet amit ő csinált velem szakítottam vele és találtam egy olyan pasit aki a hájas 60 kilós testem szereti. Puszi

2023. okt. 7. 10:32
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Hogy neked hogy van időd ennyit irni ebben a témában...
2023. okt. 7. 10:40
 23/35 anonim ***** válasza:
53%

Ha annyira akarnának magukért tenni (lefogyni) a túlsúlyos nők, akkor nem lenne belőlük egyre több!

A "body positivity" mozgalom óta az a "divat", hogy vagy fogadd el őket így vagy hagyd békén! De ne akard megváltoztatni!

Akár negatív a gondolkodásom akár nem, de ez most így megy!

Ha olyan nagyon érdekelné őket a saját egészségük akkor már eleve lefogynának mielőtt veled megismerkednének.

A "mekkora eséllyel lehet lefogyasztani?" kérdésre nincs releváns válasz. Mert ha le is fogy, akkor is bármikor visszahízhat. Ha meg nem hízik vissza, akkor meg ezer más ok miatt is lehet sz*r a kapcsolat. Garancia semmire nincs.

De azért csak hajrá, próbálkozni lehet!

Legfeljebb elhajt a csaj!

N/168cm/55 kg (mielőtt még megkapnám hogy kövér vagyok)

2023. okt. 7. 10:42
 24/35 A kérdező kommentje:

"Hmm... Én is túlsúlyos voltam 96 kilóval :) Volt egy ilyen tajparaszt exem, mint te. Lefogyasztott 56 kilóra.

Szerencsére mikor rá jöttem, hogy ez nem szeretet amit ő csinált velem szakítottam vele és találtam egy olyan pasit aki a hájas 60 kilós testem szereti. Puszi"

Ha jól értem akkor nem probléma végülis hogy lefogytál hanem máson bukott el a kapcsolat nem a felesleges kilóid után sóvárogtál.. Akkor viszont nem értem mi a problémád? Ezek szerint nem azzal ártott neked hogy segített lefogyni. És azóta sem híztál vissza mert odafigyeltél magadra hiszen most is 60kg vagy ami teljesen normális (Miért írod hogy hájas?). Itt a kérdésben említett kontextus sem az volt hogy 60kg-ról 56kg ra fogy le valaki. Akkor miért acsarkodsz?

Írd már le miért vagyok faxszopó és tajparaszt, mi olyan bestiális dolgot mondtam hogy az lennék? :D Én itt senkit nem minősítettem így.

2023. okt. 7. 11:16
 25/35 anonim ***** válasza:
59%
Tehát annyira nem vagy jó csávó, hogy neked tetsző nőt szerezz. :D Akkor lehet, hogy inkább neked kéne változni. ;)
2023. okt. 7. 12:53
 26/35 anonim ***** válasza:
59%

Azért vagy tajparaszt, mert a csajsziról annyit írtál, hogy széo az arca, de amúgy dagi amin te változtatni akarsz, a SAJÁT érdeke miatt.

Ez marha unszimpatikus dolog, és a kapcsolatunk azért ment utána tönkre, mert rá jöttem arra, hogy ugyan olyan volt mint te.

Ami nekem nem kerek a sztoriba, hogy ha te annyira jó csávó vagy és sportos, elvileg minden csajnak folyik utánad a nyála. Ergó nem kéne egy molett lányka után rohangálnod.

2023. okt. 7. 13:03
 27/35 A kérdező kommentje:

"Azért vagy tajparaszt, mert a csajsziról annyit írtál, hogy széo az arca, de amúgy dagi amin te változtatni akarsz, a SAJÁT érdeke miatt.

Ez marha unszimpatikus dolog, és a kapcsolatunk azért ment utána tönkre, mert rá jöttem arra, hogy ugyan olyan volt mint te."

Te most ezt hogy képzeled? Szerinted mit mondok neki? Vagy hogyan képzeled el a szituációt hogy ilyen véleménnyel vagy rólam? Szerintem neked nem azért ment tönkre a kapcsolatod mert lefogytál hiszen ha akkora gáz lett volna akkor miért csináltad? Erre kérdeztem rá nálad de a vagdalkozáson kívül nem érted mi a probléma a példáddal. Csak agresszív és frusztrált vagy és gyűlölsz valakit.

"Ami nekem nem kerek a sztoriba, hogy ha te annyira jó csávó vagy és sportos, elvileg minden csajnak folyik utánad a nyála. Ergó nem kéne egy molett lányka után rohangálnod."

Ezeket neked ki mondta, vagy hol álmodtad?

2023. okt. 7. 17:18
 28/35 A kérdező kommentje:

"Ergó nem kéne egy molett lányka után rohangálnod."

Egyáltalán mi ez a kontextus? Talán a molett lányok után csak szintén molett elhízott pasik rohangáljanak? Ha egyik irányból így gondolod akkor fordítva is így gondolod. Nem is én vagyok felszínes hanem te.

2023. okt. 7. 17:21
 29/35 anonim ***** válasza:
18%
Te egy jó indulatú személy vagy kérdező. De sok nőnek nem lehet segíteni, mert egyből idegbetegek lesznek, gyűlölik a felelősségvállalást. Sok sikert neked ebben!
2023. okt. 7. 22:59
 30/35 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező te túl értelmes vagy ide a femcelek között.
2023. okt. 7. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!