Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora eséllyel lehet lefogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora eséllyel lehet lefogyasztani egy kövér lányt?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk össze jövök egy szép arcú, de túlsúlyos lánnyal (85kg kb)

Akkor mekkora az esély rá hogy a tanácsomra elhagyja a cukros szarokat amiket eszik állandóan (kakaós csiga, fornetti, fagylalt, csoki, cukros üdítők) és amiket adok neki egészséges ételeket azokat eszi. És velem együtt sportol? (Persze olyan mozgásformát amit meg tud csinálni, és fokozatosan növelni csak a terhelést hogy hozzászokjon).

Esetleg kövér lányok véleményére is kíváncsi vagyok hogy mennyire lennének partnerek ebben?

2023. okt. 7. 08:16
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
75%

Szerintem ez egy nőnek rendkívül megalázó.

Én nem vagyok túlsúlyos, de még a hallatán is elöntött a szekunder szégyen.

Mintha valami használati tárgyat méretre le akarnál gyártatni magadnak.

A lánynak az fog lejönni, hogy nem ő kell neked, hanem valami idealizált alak, amire te át akarod őt formálni.

És mi van, ha ő nem akar lefogyni? Akkor szakítasz vele? Ezt az elején ki is kötöd, mikor összejöttök? Vagy majd csak utólag közlöd vele, amikor ő már azt hiszi, hogy valóban önmagáért szereted?

És mi lesz, ha mondjuk lefogy, de olyan a genetikája, hogy lógni fog a bőre, a hasa, a melle? Akkor mégsem fog tetszeni, és mégis szakítasz vele?

Mindenhogy gáz...

Szerintem is keress olyan lányt, akit vonzónak tartasz.

2023. okt. 7. 08:57
 12/35 anonim ***** válasza:
35%
Most azt nem tudom eldönteni, hogy egy 14 éves idióta vagy vagy egy 40 évhez közeli idióta. Ha a kettő között vagy idióta még rosszabb. Keress inkább olyan lányt aki alapból sportol meg megeszi veled a spenótos kajádat. Hagyd szegény lányt békén, ha nem tudod elfogadni amilyen. Alapból ott van a baj hogy emiatt akarsz vele összejönni hogy szép az arca és jó teste lenne neked ha lefogyna. Ez igen. Tartalmas kapcsolat lehet majd.
2023. okt. 7. 08:58
 13/35 anonim ***** válasza:
66%

"Cuki vagy, de légyszi ne adj nekem utasításokat hogy mit csináljak és mit ne. A kérdés adott."

Érdekes, hogy amit te itt kikérsz magadnak, hogy neked ne adjon senki utasításokat, amúgy azt akarod a lánnyal megcsinálni, tehát kvázi kapcsolatotok első napjától kezdve utasítani arra hogy mit egyen, mit csináljon a szabadidejében, etc.

Különleges fajtájú f@sszopó vagy te...

2023. okt. 7. 09:31
 14/35 anonim ***** válasza:

Ez csak Ő rajta múlik hogy mennyire akar lefogyni, és mennyire is fogja komolyan venni.

Ha esetleg közös programnak Ő is sportolni akar veled már az is sokat számít még ha nem is akar fogyni mert ettől is fogyhat, nyilván kevesebbet de így is jót fog tenni neki, és ha rájön hogy sportolás jó neki, meg picit fogyni fog és látni fogja hogy ez mennyire lesz neki jó, akkor lehet lesz motivációja és magától fog életmódot változtatni és akkor fogja elkezdeni komolyan gondolni. A lényeg hogy ne érezze azt hogy kényszeríted rá, és ne erőltess rá semmit. Ha arra rátudod venni hogy sportoljon főleg veled, az már hatalmas előrelépés lesz és az jót is fog tenni, a többi meg majd kialakul.

2023. okt. 7. 09:40
 15/35 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom hogy te most ugyanaz a válaszoló vagy e ha ennyire vehemensen f@sszopózol.

Valószínűleg te is erős túlsúllyal küzdhetsz innen ez a heves önérzet. Nekem nem fáj ha ilyen primitív vagy de hosszú távon ez nem egészséges neked.

Ja és nem "spenótos kaját" kell enni..

Ám erdekes hogy ez ennyire tabu téma. Én őszintén nem gondolom hogy itt párkeresés vonzata miatt megy első sorban a sivalkodás mert bármilyen másik szempontot is mondattam volna. Itt arrol van szó hogy ebben a fene nagy PC ben már tilos kimondani azt is ha valaki egészségtelen módon elhízott. Mindenhonnan az jön hogy "fogadd el magad, úgy vagy jó ahogy vagy" szerintem ez egy hazugSág de ha neked így jó akkor maradj kövér

2023. okt. 7. 09:49
 16/35 A kérdező kommentje:

"Ez csak Ő rajta múlik hogy mennyire akar lefogyni, és mennyire is fogja komolyan venni.

Ha esetleg közös programnak Ő is sportolni akar veled már az is sokat számít még ha nem is akar fogyni mert ettől is fogyhat, nyilván kevesebbet de így is jót fog tenni neki, és ha rájön hogy sportolás jó neki, meg picit fogyni fog és látni fogja hogy ez mennyire lesz neki jó, akkor lehet lesz motivációja és magától fog életmódot változtatni és akkor fogja elkezdeni komolyan gondolni. A lényeg hogy ne érezze azt hogy kényszeríted rá, és ne erőltess rá semmit. Ha arra rátudod venni hogy sportoljon főleg veled, az már hatalmas előrelépés lesz és az jót is fog tenni, a többi meg majd kialakul."

Köszönöm!

2023. okt. 7. 10:06
 17/35 anonim válasza:

A barátnőm hasonló szintről eddig fogyott 10 kilót, kb 2 nadrágméretet. A nasik elhagyásával nem lehet fogyni, csak szinten tartani. Sportolni nem feltétlen kell a fogyáshoz, csak éljen aktív életet, legyen meg benne már alapból a motiváció a fogyáshoz, és ne legyen túl sok ideje az evésre pazarolni. A saját étel mindenképp segít. Úgy a legkönnyebb szinten tartani a súlyod, ha magatokra főztök, és mindig max. 1-2 nappal előte.

Az a lényeg, hogy legyen meg benne alapból a motiváció, és ne neked kelljen ba$_&tatnod, hogy ne egyen stb. És az is szükséges, hogy ne sértődjön vérig, amikor (udvariasan) segíteni akarsz neki. Úgy nem érdemes együtt maradnotok, ha téged ez zavar, ő pedig nem is próbálkozik.

A kilométerek száma változhat.

2023. okt. 7. 10:07
 18/35 A kérdező kommentje:
Amúgy tegyük fel hogy lefogy de mégsem maradunk együtt. Ezer meg egy oka lehet amiért végül mégsem működik egy kapcsolat. Én úgy gondolom hogy azzal hogy ezalatt az idő alatt amíg együtt vagyunk és ő lefogy NEM NEKEM TESZ VELE SZÍVESSÉGET, hanem magának, még úgy is megéri neki ha nem velem marad de lefogy.
2023. okt. 7. 10:09
 19/35 anonim ***** válasza:
30%

Ha ilyen a genetikája, akkor HA sikerülne lefogyni, később bármi történhet, visszaszedheti a súlyt. Elég egy érzelmi mélypont, terhesség, szoptatás, stresszes munkahely egyebek.

Sok embernél nem is maga a fogyás a nehéz, hanem az elért eredményt megtartani!

Ha te nem preferálod a duci nőket, akkor eleve olyan nővel érdemes kezdeni aki alapból vékonyabb genetikailag.

Mert valóban az alapszemélyiségét nem fogod tudni megváltoztatni, főleg ha még az őseitől vastagabb csontozatot és hízásra hajlamos testalkatot is örökölt (az egészségtelen étkezésről nem is beszélve).

Egyébként ha már lesznek érzelmek a kapcsolatban, és utána újra visszahízik a csaj, akkor meg dobni fogod? Bár még egy vékonyabb nő is el tud hízni pár éven belül (ha nem figyel oda).

2023. okt. 7. 10:17
 20/35 A kérdező kommentje:

"Ha ilyen a genetikája, akkor HA sikerülne lefogyni, később bármi történhet, visszaszedheti a súlyt. Elég egy érzelmi mélypont, terhesség, szoptatás, stresszes munkahely egyebek.

Sok embernél nem is maga a fogyás a nehéz, hanem az elért eredményt megtartani!

Ha te nem preferálod a duci nőket, akkor eleve olyan nővel érdemes kezdeni aki alapból vékonyabb genetikailag.

Mert valóban az alapszemélyiségét nem fogod tudni megváltoztatni, főleg ha még az őseitől vastagabb csontozatot és hízásra hajlamos testalkatot is örökölt (az egészségtelen étkezésről nem is beszélve).

Egyébként ha már lesznek érzelmek a kapcsolatban, és utána újra visszahízik a csaj, akkor meg dobni fogod? Bár még egy vékonyabb nő is el tud hízni pár éven belül (ha nem figyel oda)."

Persze hogy vissza szedheti a súlyt, de miért ebből kéne kiindulni? Azért nagyon sok embernek a genetika ellenére is sikerül megtartania a súlyát mert oda figyel magára (ez a férfiakra is igaz) Szerintem nem helyes irány mindent mindenkire ráhagyni. Legyenek neki is elvárásai felém, vagy olyan dolog amiben meg nekem kellene változtatnom. Nem a negatív következménnyel akarok kalkulálni hanem a pozitívval. Persze hogy nehéz, de nem lehetetlen. Ha én valamilyen nőt nem preferálok akkor soha semmilyen nővel nem jönnék össze, mert mindegyikben van valami hiba. Tökéletes nő vag tökéletes férfi nincsen nem létezik. Egy kapcsolat alapja az hogy kölcsönösen együttműködünk és segítünk egymásnak fejlődni. Mint mondtam nem első sorban az érdekem hogy pl lefogyjon hanem az övé, ez fordítva is igaz, ha kövér férfi fogy le egy nő kedvéért akkor az nem csak az ő érdeke hanem a férfié is. Nem tudom miért kell ebbe negatív dolgot bele magyarázni. A dohányzásról is ugyan ezt gondolom. Ha valaki dohányzik akkor nem egy unortodox elvárás hogy a szokjon le róla, és ez megint csak nem a másik érdeke hanem első sorban a sajátja. Ha meg annyi esze van hogy szakítás/válás úton újra kezdi, akkor lelke rajta, ha ennyire nem becsüli meg önmagát. Én csak a saját magam személyiségét tudom változtatni ugyan úgy mint mindenki a sajátját, ha tiszteli magát annyira. A tobábbi kérdésidre nincsen válasz. Ha két ember összeházasodik még csak elhíznia sem kell a másiknak ahhoz hogy valamirt elváljanak. Végletekben gondolkozol.

2023. okt. 7. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!