Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak jelentősége, ha egy emberrel, akit nem nagyon ismerek, csak az egymásra nézésekből "beszélgetünk"?
Ez egy klasszikus dolog, bárkivel meg lehet csinálni?
Vagy jelenthet többet?
4, úgy értem, hogy ezt az embert nem igazán ismerem amúgy.
És mivel még nagyon sok ember van a világon, akiket nem ismerek, talán bárkivel közülük ezt meg tudnám tenni? Mármint elméletben. De a gyakorlatban ilyen inkább ritka.
#5 Szerintem nem.Én kb 3 alkalommal jártam így életemben, ez tök más, mint a sima tetszés.
Nekem ez mindig úgy kezdődött, hogy egyszerre összenéztünk, mint a filmekben.Körülöttünk sokan voltak, de ahogy fordultunk, összeakadt a szemünk és csak néztük egymást.Mintha gyomron vágtak volna, olyan érzésem volt közben.Aztán ezekkel az emberekkel beszéltem is(munkatárs), de olyan fura volt mindig.Közelről meg nem is bírtunk egymásra nézni, csak messziről ment ez a nézve beszélgetés.Teljesen más érzés, mint mikor tetszik valaki, és csak úgy néztek egymásra.Ez olyan nehéz érzés.Látod, hogy ő is mondana valamit, te is mondanál valamit, de nem tudsz.Olyan ismerősnek érződtek nekem ezek az emberek valahonnan, pedig sosem láttam őket.Sokszor azt is megéreztem, hogy mindjárt jönnek és találkozni fogok velük, pedig ez olyan szituációban volt, amikor abszolút nem számíthattam rá, hogy összefutunk.
7, igen, jól körülírtad, ilyesmire gondoltam.
Nekem olyan, mintha valahogy nagyon megérteném őt és ő is engem. Vagy hogy mondjam. Olyan érzésem van, mintha valami nagy tragédia történt volna korábban az életében és ennek a terhét cipeli én meg közben mindent értek.
Hogy mindjárt jön, azt így előre nem éreztem még. De hogy pl. ott van a közelemben, azt már éreztem. Mintha az auráját érzékeltem volna, odanéztem és ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!