Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmas párkapcsolat? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas párkapcsolat? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Próbáltam már beszélni erről a barátommal, de még ő sértődött meg, hogy unalmasnak találom őt. Még nem élünk együtt, 2 éve járunk, és hétvégente találkozunk, mert hétköznap dolgozunk.

Ha nem megyünk sehova, hanem nálunk vagyunk, akkor csak szex van köztünk, hozzám szokott bújni, megölelni, de nekem ez így kevés. Nem beszélgetünk egymással, szex után sokszor elkezdi a telefont nyomkodni, vagy alszik. Nem nézünk meg itthon még egy filmet se közösen, mondtam töltök le filmeket, erre sincs igénye. Még egy sorozatot se tudok mondani, amit közösen megnéztünk volna valaha. Még társas játékozást is felajánlottam neki, de arra sincs igénye, szerinte az is tök jó, hogy csak fekszünk egymás mellett, egymáshoz közel, és ennyi.

Mozira, kirándulásra szintén sincs igénye, pedig ismerkedéskor úgy adta elő magát, hogy ő imádja ezeket a dolgokat. Nyaralni se voltunk még sose együtt, pedig én szerettem volna egy pár napra kiszakadni az itthoni közegből, még ismerkedéskor azt mondta pár napra elmegyünk nyaralni x helyre, amit mindketten szerettünk, egy olyan helyre.

A hobbija a pecázás, és ezen kívül semmi sem érdekli.

2023. okt. 6. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egek, mintha a páromról olvastam volna az első fél évben. Ugyanez, csak mi szoktunk filmehni, de hat az is unalmas egy idő után. Mozi néha...

Aztán kozelebb kerultunk egymáshoz, aztan belatta hogy kenytelen kicsit beadni a derekát a gombázasokhoz, erdei sétálásokhoz, kisebb fesztiválokhoz. Azóta osszecsiszolodtunk ilyen téren mióta biztos benne hogy élete szerelme vagyok:-D :-)

2023. okt. 6. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Low budget kapcsolat. Pedig amiket írsz, abból egy része mondhatni ingyen lenne. A közös filmnézés, sorozatozás de akár még a kirándulás is. Fura ha még ezekre is nemet mond. Ez így valami elég tompa, kiégett ember lehet. Ilyen volt, vagy csak ilyen lett? Amúgy el kéne beszélgessetek mi ez, meg miért van így, főleg ha téged zavar.
2023. okt. 6. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:
De azt is unom már, hogy nem élünk együtt, bár akkor meg lehet azt unnám, hogy együtt élünk, bár nem tudom. Nyáron még egy strandolásra se volt igénye, mint más fiatalembereknek.
2023. okt. 6. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Oh ó…

Lehetne erről vele nyíltan beszélni sértődés ide vagy oda. Ez egy ingyenes szexuális szolgáltatás akkor bszki.

Egy pecás

2023. okt. 6. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Lepd meg.
2023. okt. 6. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Te mert nem mesz el a barstsiddal /1-1 bsratoddal ide oda??? Mint mas onsllo normslis ember???

Itt veled van baj,h ra aksrod eroltetni,ami neked jo.

N

2023. okt. 6. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Leginkább beszélgetni tudsz vele erről, illetve időnként határozottabban kezdeményezni valamilyen programlehetőséget. De ha nem vevő egyikre sem, akkor nem tudsz mást tenni, mint elfogadni ezt a helyzetet, hogy ő ilyen, vagy pedig kilépni ebből a kapcsolatból.
2023. okt. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!