Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok-e enyíre unalmas,és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok-e enyíre unalmas,és arrogáns nőve?

Figyelt kérdés

A lényeg 3 éve járok, egy kis arrogáns lánnyal.

Azt mondja neki fontos ahelyesírás,de nem is ír helyesen. Tudom az én írásom se egy szépség,de legalább lehet értení mit írok.

2021. jan. 14. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi a problémád vele?
2021. jan. 14. 19:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Elírtam nem nőve,hanem nővel akart lenni
2021. jan. 14. 19:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom annyira nem zavar hogy arrogáns ha 3 éve jársz vele.

Egyébként nyilván kamu a kérdés.

2021. jan. 14. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
Egy kapcsolatba miért kell erőltetni a helyesírást valaki mondja mér meg?
2021. jan. 14. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 Akkor miért kell bárhol erőltetni a helyesírást?
2021. jan. 14. 19:46
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Egy kapcsolatba miért kell?
2021. jan. 14. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es Akkor szerinted minek tanuljuk általánosban, ha nem fontos, hm? Talán mert alapműveltség lenne, hogy az ember az anyanyelvén meg tudjon nyilvánulni. Na, de nem úgy, mint egy neander-völgyi, ahogy oly sokan.

Amúgy kérdező, ha ennyire zavar ez a barátnődben, akkor mi a jó édes nénikémnek jársz vele? Keress olyat, aki úgy ír, mint te! Megsúgom, hogy ez SAJNOS ma nem nagy teljesítmény, úgyhogy a 8 általánost végzetteknél egészen páratlan eredményeket érhetsz el.

2021. jan. 14. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
mert az intelligencianak az egyik jele ha valaki tud helyesen irni, ami sok embernek fontos egy kapcsolatban
2021. jan. 14. 19:51
 9/15 A kérdező kommentje:

Egy a párom erőlteti belém,oszt olyan rossz a helyesírása

Nem szólok neki róla de másokat ,zaklat és provokál. Tegnap a Facebookon,egy 14 éves fiúnak ezt írta. Hejesiras te paraszt ki jijalak. Mert elrontott egy betűt.

2021. jan. 14. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Te nem az én barátom vagy véletlenül? Bár én helyesen írok (szerintem)...
2021. jan. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!