Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy nő könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy nő könnyen kaphatónak tűnik csak attól, hogy festett szőke haja van, ápolt, mosolyog és ha hozzá beszélnek udvarias mindig?

Figyelt kérdés
Ettől nézhetnek már valakit könnyen kaphatónak? Öltözködése nőies, de nem mutat soha semmit, tehát magassarkú van, mini és dekoltázs és túlfeszülős cucc soha.Smink, köröm natúr, semmi műszemöldök, vagy ehhez hasonlók.Mi lehet az ok, ha mégis azt képzeli róla sok férfi elsőre, és hamar bepróbálkoznak? Hajszíne lehet pusztán? A nő nem kezdeményezi a beszélgetést, de ha megszólítják, reakciója elfogadó, nyitott, segítőkész, amúgy sima nappali hétköznapokról beszélünk, nem buliról. (Oda nem is jàr)

2023. okt. 6. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Hát nem tudom. Én nagyon csinos nő vagyok, látom és hallom is visszajelzések alapján, de mégsem próbálkozik be mindenki. Kedvesek velem, de csak akkor próbálkoznak be, ha látják, hogy lehet. De én nagyon határozott vagyok és nagyon azt mutatom kifelé, hogy van egy határ, ennek ellenére közvetlen vagyok és kedves.
2023. okt. 6. 12:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Háát, nálam a határozottság helyett inkább a lágyság jellemző. Még lehet a szerep miatt is akár, hogy mind magasabb beosztásban vannak, ők a menedzserek, igazgatók, akiket én segítek bizonyos területen. Ha fordítva lenne, lehet. nem mernék...
2023. okt. 6. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Én szinte biztos vagyok benne, hogy van valaki a stílusodban, ami nagyon tetszik a pasiknak és emiatt próbálkoznak. Persze nyilván külsőre is tetszel nekik, a kedvesség nem elég. Nekem is volt egy ilyen kolléganőm, ő nagyon tudta adni ezt a tündibündi szerepet, nyomult is rá minden pasi. Ő mondjuk kicsit direkt is csinálta, mert élvezte, hogy csapják neki a szelet, miközben volt pasija.
2023. okt. 6. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
11 vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva 😀
2023. okt. 6. 14:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Én sem tudom. Néha az emberek nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy ismered és kimondod a saját pozitív tulajdonságaidat.Esetedben, hogy csinos vagy? Tipp volt.
2023. okt. 6. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen munka helyeken mindig jelent van a ferfiaknal, hogy viasza elnek a magasabb beosztasukkal sok no bele is ugrik.. az ilyen burzsuly disz bzikat nem sokan szeretik.
2023. okt. 6. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
15: (11 vagyok( igen, lehet.
2023. okt. 6. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!