Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a helyzettel?

Figyelt kérdés

Másfél hónappal ezelőtt szakított velem a barátnőm majdnem három év után, mert állítása szerint már nem szerelmes és talált magának valaki mást. Vissza jutott a fülembe, hogy az ismerőseinek beállított egy utolsó valakinek, aki követi és zaklatja őt szakítás után. Ebből semmi sem volt igaz, de úgy voltam vele, hogy nem érdekel mit mond a barátainak, nem érdekel az ő véleményük. Két hete megismerkedtem egy lánnyal, elég komolynak tűnik a dolog. A probléma ott kezdődik, hogy Instagramon megjelölt a lány egy képen és az exem ráírt és neki is elkezdett mocskolni, hogy ilyen meg olyan vagyok és vigyázzon velem és ne mondja el nekem, hogy ők beszélnek. Közöttünk nem lett ebből probléma, mert korábban elmeséltem mi volt és látja, hogy nem az vagyok, akinek be akar állítani, de úgy érzem, hogy ezzel átlépett egy határt.

Két kérdésem lenne:

1. Miért csinálja ezt, ha neki van valakije? (Ismerősök mondták hogy látták is vele, tehát nem kitalált)

2. Hogy reagáljak erre? Lépjek vele kapcsolatba vagy hagyjam, hogy tovább játsza az elmebeteg játékait? Nem akarok beszélni vele, de szerintem ezzel átlépett egy határt és nem tudom mi lenne a helyes lépés.

Én 26 éves vagyok, az exem 22, tehát nem vagyunk gyerekek. (Legalábbis én nem.)

2023. okt. 4. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1) Mert lelki, mentális problémái vannak, nem zárt le téged magában, nem képes elviselni, hogy te továbbléptél és még számtalan egyéb lehetőség. 2) NEKED ehhez már nincs közöd. Tedd meg minél gyorsabban, amit akkor kellett volna, amikor füledbe jutott, hogy lejárat téged a hátad mögött: tiltsátok le minden felületen mindketten.
2023. okt. 4. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Pszichopata állat :D

Engem is beállított minden szarnak az exem, mert nem bírta elviselni a tényt, hogy szarul bánt velem és azért szakítottunk. Olyanokat terjesztett rólam, hogy szétcsaltam egy másik sráccal, pedig ő mindent megtett értem, meg hoy én megfenyegettem őt, hogy kiirtom a családját, meg semmi előzménye nem volt a szakításnak és alkoholista is vagyok. Na ebből semmi nem volt igaz :D Főleg hogy ő fenyegetett hogy megöl engem és ha apám a védelmemre kel akkor őt is. Na hát amúgy családi vonás náluk ez a hazudozás meg fenyegetés mint kiderült, mert kaptam a nagynénjétől egy üzenetet, hogy ő a részeg alkholista videóimat amit elvileg az ő ismerősei vettek fel szórakozóhelyen azt elküldi anyukámnak, ha még egyszer ráírok az exemre (miközben nem is én írtam rá hanem ő üldözött hogy a barátom akar lenni). Megjegyzem nem léteztek ilyen videók, mert elkértem tőle és azt mondta nem küldi ő nem szokott blöffölni. Persze, ha valakit videókkal fenyegetek első dolgom neki megmutatni hogy mit veszíthet :D

Szerencse, hogy mondtad az új lánynak, így legalább nem lepődött meg és nem hagyott ott. Majd megunja, nem kell rá reagálni, csak éld az életed, őt meg tiltsd le és a barátnőd is tiltsa le.

2023. okt. 4. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
1. Én le is tiltottam mindenhonnan. Valószínűleg valamelyik ismerőse küldte el neki a képet. A "leendő" barátnőm se ír vissza neki
2023. okt. 4. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Hát, a családba náluk is megy rendesen a hazudozás. De "legalább" megnyugodtam, hogy nem csak én futottam össze elmebeteg emberekkel :))
2023. okt. 4. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj, erről eszembe jutott egy saját történet. Amikor elhagytam az exem, összejött egy másik nővel. Pár hónap múlva szakítottak és rám írt a nő messengeren, azt gondolta, hogy partner leszek abban, hogy együtt szapuljuk az exemet. Fél nap alatt legalább 25 hangüzenetet küldött, mindennek elhordta a fickót, de olyanokat mondott, hogy "hangosan fingott, miközben ettünk". Kínomban már röhögtem, aztán még aznap tiltottam.

Szerintem az exed rettentő gyerekes, önbizalomhiányos. Még ha igaza is lenne és okkal haragszik rád, akkor is szánalmas dolgokat csinál.

2023. okt. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!