Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valaki 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy valaki 3 gyerekkel is könnyen tud férfit fogni, valaki meg még gyerek nélkül sem?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm, 31 éves, és 3 gyereke van. 2 gyerek az első férjétől, 1 pedig az újtól, de mindkét férfitól elvált. Az első gyerekét is 19 évesen szülte. Az első férjétől elvált, majd utána a másodiktól is, a második férjét is az első volt férjjel csalta meg. De most az első volt férjét is ott hagyta már(vagy a férfi hagyta ott, nem tudom), és most egy teljesen új férfival van együtt, akit kb. olyan 1 hónap után ismert meg.

Nekem meg még sokszor fél év sem elegendő hogy valakit elfelejtsek.

2023. okt. 3. 14:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
*Egy randira se lehet gyerekkel menni.
2023. okt. 3. 15:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az én kérdésem az, hogy nekem miért telt bele 11 évbe onnan, hogy először próbálkoztam, találni egy rendes srácot, úgy, hogy én normális ember vagyok, miközben egy lány ismerősöm, aki tönkretette a mentális bajainak kezeltetése hiányában a családja életét, ő meg csak felregel Tinderre kép nélkül és egyből lesz palija, majd amikor vele már rossz a kapcsolat, akkor csak vár, mert minden nap 2 új pali akarj felszedi és kiválaszt egyet akivel össze tud jönni, tehát egy percig nem kell szinglinek lennie.... Na neki miért ilyen rohadt könnyű, miközben nekem nehéz?
2023. okt. 3. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12. Mert a megfelelő embert mindig nehezebb megtalálni. Sajnos én is összejöttem korábban fűvel-fával, hogy legyen valaki, de az igazit nekem is évekbe tellt megtalálni.
2023. okt. 3. 15:16
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
12, mert szep. Noknel ez ilyen egyszeru, ha szep akkor tapadnak ra. Ha nem szep akkor kuzdeni kell
2023. okt. 3. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
#14 ti amúgy milyen valóságban éltek? Én környezetemben minél rondább valaki, annál inkább van mindig pasija xD A gimis osztályomból is azoknak van már gyereke, akik a bottal se kategóriába estek. Pont a csinibb lányok szinglik többször, mert válogatósabbak.
2023. okt. 3. 15:19
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
15, az hogy szingli nem jelenti azt, hogy nincs senkije es ne kaphatna meg a fel vilagot :D
2023. okt. 3. 15:22
 17/25 anonim ***** válasza:
48%

Úgy hogy nem finnyás a no meg olyan egyszerű lehet mint egy borsodi kunyhós csaj

Itthon eleve nincs sok jó pasi, szóval akinek számít a külső nagyon az nem fog könnyen találni

Nekem is van gyönyörű értelmes ismerősöm aki kb mindig szingli, pedig milliárdos pasik is kuncsorognak neki de olyan finnyás hogy nem érdeklik

2023. okt. 3. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Külső meg csak akkor számít nőknél ha ő modell férfit akar, Ha egy nő megelégszik a saját szintjével akkor a legnagyobb bányarém is találkozik magának. Ahogy fentebb is írták nekem is nagyon ronda kövér bottal se kategóriájú volt osztálytársamnak van már férje gyereke
2023. okt. 3. 16:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát ez a női ismerősöm nem különösebben szép, inkább átlagos kinézetű.
2023. okt. 3. 16:33
 20/25 anonim ***** válasza:
16%
Hogyan szoktatok férfit fogni? Mi kerül csalinak a horogra? Némi friss p*nci? Aztán csak be kell dobni és várni a kapást? És akkor jön a férfi és ráharap a csalira? Vagy hogy kell ezt elképzelni? És ha kapitális férfi jön, ki tudjátok fárasztani, vagy inkább hagyjátok elmenni? Miközben nők épp próbáltok férfit fogni, szoktátok egymástól kérdezgetni hogy harapnak a férfiak? Megannyi kérdés ahh, figyelemmel fogom követni ezt a kérdést.
2023. okt. 3. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!