Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valaki 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy valaki 3 gyerekkel is könnyen tud férfit fogni, valaki meg még gyerek nélkül sem?

Figyelt kérdés

Van egy női ismerősöm, 31 éves, és 3 gyereke van. 2 gyerek az első férjétől, 1 pedig az újtól, de mindkét férfitól elvált. Az első gyerekét is 19 évesen szülte. Az első férjétől elvált, majd utána a másodiktól is, a második férjét is az első volt férjjel csalta meg. De most az első volt férjét is ott hagyta már(vagy a férfi hagyta ott, nem tudom), és most egy teljesen új férfival van együtt, akit kb. olyan 1 hónap után ismert meg.

Nekem meg még sokszor fél év sem elegendő hogy valakit elfelejtsek.

2023. okt. 3. 14:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Mert sekélyes az ilyen nő. Csak az kell neki, hogy valaki mellette legyen, tökmindegy, ki az, és hogy anyagilag jobb helyzetben legyen, mint egyedül. Egy kicsit is mélyebb lelki világú ember nem ugrál egyik kapcsolatból a másikba, sőt ha esze is van és megválogatja a partnereit, akkor lehet évekig is egyedül.
2023. okt. 3. 14:33
 2/25 anonim ***** válasza:
35%
Nehéz elviselni, de nagyon viszket neki.
2023. okt. 3. 14:33
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Van idejük pasizni szocializácioban tarsadalomban lenni.

Leadják a gyereket vagy apuka elviszi egy hetre is es igy

En olyat ismerek aki 3 gyerekkel.jött ossze egy huszonevessel es attol azült még ketőt és magyar!

Ő még egy boltban ia szóbaáll pasikkal.minsig is ilyen volt.

Aztan a másik 3.hazasdága van 3 gyerek. A legfrissebb apuka is huszonéves es vettek fel csokot is.

A harmadik is talált 2 gyerekkel is komoly helyes pasit.

De olyan akinek soha nincs gyerekfelügyete, es munka gyerek munka gyerek, így él, annak magára sincs ideje énideje sincs meg pasikra se.

2023. okt. 3. 14:39
 4/25 anonim ***** válasza:
37%
Tuti nem fonyeremeny egyik ferfi sem, de rovid ideig tud eloskodni rajtuk a sajat erkolcseinek a hatterbe szoritasaval. Emberileg azert szepen leepul.
2023. okt. 3. 14:50
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is azon múlik, hogy mennyi ideje van magára, elviszi e a gyerekeket az apjuk.

Nekem kettő van, jó gyerekek, nem is vagyok egy bányarém, jó genetikám van. Ha néha egyedül megyek valahova, van hogy megnéz, méreget valaki kocsiból stb.

Viszont nincs segítségem(külföldön élünk az apjuktól, családomtól távol). Szóval nem járok szórakozni, minden programom gyerekprogram is egyben. A szabadidő a kulcsa ennek, szerintem.

2023. okt. 3. 14:50
 6/25 anonim ***** válasza:
25%
#5 a kérdés az, hogy többgyerekes nőknek hogy lehet mindig pasija, mikor gyerektelennek sokszor nem - ennek mi köze a szabadidőhöz? A gyerektelennek gondolod nincs ideje?
2023. okt. 3. 14:53
 7/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy no szep es ad magara akkor 3 gyerek utan is kapos lesz. En is azt latom hiaba van gyereke a nonek senkit nem erdekel, ha foleg penzes pasitol van a gyerek es a no szep naradt. Ilyenkor siman ugrik masik kapcsolatba meg jobb pasira, ha valamiert nem mukodik elsovel. Ilyet en is tudok
2023. okt. 3. 14:56
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Mert a gyerekes no ugyanugy gyonyoru es lehet a gyerektelen kevesbe vonzo.
2023. okt. 3. 14:57
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
#7 szerintem nincs összefüggés. Full trampli átlagos nőnek is lehet folyton kapcsolata. Csak nyilván nem főnyeremény pasikkal.
2023. okt. 3. 15:01
 10/25 anonim ***** válasza:
84%

6# hogy ne lenne koze a szabadidőhöz. Nem mindegy hogy gyerekkel vagy ugrálovárban vagy épp diszkóban "pörögsz"

értsd átvitten

2023. okt. 3. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!