Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne? Szerinted?

Figyelt kérdés
Ha véget ér egy párkapcsolat szakítás utan 1-2 nappal már valaki csajozik/csávozik csak hogy egyszerűbb/könnyebb legyen az gáz? Mit éreznél a volt párod tenné?

2023. okt. 2. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ, mióta tartott a kapcsolat. Pár hónaposnál nem gáz.

Egy volt kolléganőmnél pl. kiderült, hogy 5 év után elváltak, és már fent volt társkeresőn, de a részleteket nem tudom. Az már lehet necces.

Amúgy nem csak az megy, hogy könnyebb legyen, hanem a másik félnek ezerrel mutatja, hogy látod, túlléptem. Mondhatni bosszú is van benne lágyan - már akinél.

2023. okt. 2. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Azt se tudjuk, milyen volt a kapcsolat! Ha pár hétig tartott, kit érdekel... Amúgy meg vannak ilyen érzelmileg sekélyes emberek... akkor az én szegénységi bizonyítványom, hogy vele voltam együtt... Szerintem lehet, hogy valaki így kezeli a szakítást, szeretethiányos, figyeleméhsége van, rögtön rohan máshova... idegesítő lenne biztos, de hát jobb esetben szakítás után már nem kellene tudnom, h mit csinál!
2023. okt. 2. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha "szeretne" engem/úgy válnánk szét, hogy "szeret" és pár napra rá csajozna/pasizna azonnal le esne, hogy hazudott és bár rosszul esne szem előtt tartanám, hogy jobb ez így. Amúgy nem érdekelne bőven.
2023. okt. 2. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Szánalmat és megvetést, amiért hazudott arról is hogy szeret. Nálam ugyanis a szeretet kissé mást jelent. Aztán lehet kicsit önpusztítanék, valószínű sokat nevetve azokban a napokban, a legelvetemültebb dolgokon is. És megpróbálnám minél előbb elengedni az egésznek az illúzióját, annak ami volt és annak amit hittem. Meg hogy én képes voltam ennyire komolyan venni a másik felet, holott nem szabadott volna, a jelek szerint immár egyértelműen. Aztán idővel megérkezne a felszabadultság és béke, nyugalom is.
2023. okt. 2. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hat akkor mar masba szeretet reg.. ha en lennek az akibe szerettek nagyon nem erdekelne a szakitott fel aldozata.
2023. okt. 2. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
az összes lány ezt csinálja.
2023. okt. 3. 01:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem ezt csinálta az exem, és magam alá kerültem teljesen 4 nap telet el és le is szopta majd erről beszámolt.
2023. okt. 3. 07:50
 8/9 anonim ***** válasza:

részvétem 7 es. és aza baj hogy a jó emberek sínylik ezt meg, akik csak adtak majd még be is szopatják őket.

de az a lány a lelkiszegény hulye. np

2023. okt. 3. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:

egyébként a nőknek ez a stratégiája hogy orrbaszájba kell szeretlek-ezni az összeset madj 2 nap után túlteszi magát :D érdekes ellentmondás ez.

de ha meg te csinálod ezt rádküldik a barátnőket :)

2023. okt. 3. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!