Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mitől érzitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől érzitek azt, hogy "ez a nő kell nekem" vagy, hogy "igen, őt meg akarom ismerni"?

Figyelt kérdés
Milyen az a nő akivel ha találkoztok valahol és megtetszik, akkor nem csak megfektetni akarjátok hanem valóban meg is ismerni. Mi kelti fel igazán az érdeklődéseteket a másikban? Tudom, hogy szubjektív, ezek érdekelnek.
2023. okt. 1. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha az életvitelünk, és a karakterünk nagyon különbözik, és ha a céljaink nem hasonlóak, akkor lehet a legcukibb, a legvonzóbb nő, nem mennék bele. Szerintem egy közös jövőhöz kell az, hogy hasonlóan gondolkodjunk, ehhez messze nem elég a külső. Én nem keresek alkalmi kapcsolatot, nincs sem időm, sem kedvem ezekhez, mert normális kapcsolatot szeretnék, ahol egymást teljesen elfogadjuk.

Nem tudom Kérdező melyik a könnyebb: olyat mondani hogy milyen ne legyen, vagy olyat, hogy milyen legyen. :)

Ettől függetlenül felfigyelek a normális nőkre, és végülis szívesen beszélgetek, de ha látom hogy nagyon különbözünk, akkor sok értelmét ennek nem látom. Én a hasonlóságokra figyelek fel, olyanokra, hogy egy rugóra jár az agyunk, hasonlóak a céljaink... stb. Mély téma ez, elég sok oldala van, nem tudom melyik részére vagy kíváncsi igazából.

2023. okt. 1. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Eloszor mindenkepp a kulso vonza oda a ferfit, aztan 1-2 szovaltasbol leesik, h idiota e a no vagy buta vagy uncsi vagy erdekes
2023. okt. 1. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A melle meg a feneke alapján.
2023. okt. 1. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Sok szep no van de amelyiknek a lelke is szep az valtja ki szimpatiat.. tehat kedves,aranyos , mosolygos.. ezen kivul van benne valami egyedi ami masban nincs , utobbi a noknel is igy mukodhet gondolom .
2023. okt. 2. 00:00
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy én fogalmaztam-e meg nagyon bonyolultan vagy ennyire nem érthető:D nyilván akinek nem inge, ne vegye magára és aki értette és normálisan válaszolt annak köszönöm.

Két ember ismeretségének az eléjén, mik azok a tulajdonságok a másikban, amik arra késztetik a férfit, hogy meg akarja ismerni jobban a másikat? Mi kelti az érdeklődést? Akár személyes tapasztalat is lehet, hogy "ez fogott meg a barátnőmbe/feleségembe amikor megismertem, ezért volt Ő más".

Fordítva: ha találkozok egy helyes pasival az még semmit nem jelent. Jól néz ki. De ha beszélgetünk egy kicsit és mondjuk a beszélgetés során kiderül, hogy tetszik a humora/könnyű vele dumálni, mert megvan az az emberi kémia is (nem csak simán jól néz ki)/lejön, hogy ambíciózus/van valami közös érdeklődésünk,x (ezek közül bármelyik, v akár egyszerre több) akkor már megfordul bennem az is, hogy "na, vele szívesen beszélgetnék máskor is". Ergo kezd kialakulni egy emberi érdeklődés is.

Leírtam, hogy nálam mik a "kiváltó okok". Férfiak, nektek ez/ezek mi/mik?

2023. okt. 2. 07:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azért kérdeztem, mert nem mindegy melyik fázisra kérdezel rá. (Csak a boltban látom és kisugárzásra gondolunk, vagy már ismerősöm, beszélgetünk és felkelti a figyelmem stb.)

Engem az fog meg, ha hasonlóan gondolkodunk a lényeges dolgokról. A humor, a könnyű kommunikáció nekem is ugyanígy van, mint neked. Az különösen megfog, ha otthon érezzük magunkat egymással, tehát hogy mintha már régóta ismernénk egymást. Én nehezen adok bizalmat. Fontos látnom egy nőn, hogy a személyisége olyan stabil-e, hogy nem fog x év után teljesen más lenni. Ez is elég gyakori sajnos. Férfiaknak is fontos, nemcsak a nőknek, hogy rá merjük-e bízni magunkat a nőre, vagy borítékolva van, hogy lépni fog.

De egy boltban is ha felfigyelek valakire, akkor a szelíd, nyugodtabb kisugárzás fog meg.

Mi kelti fel az érdeklődést:

nyitott, figyelmes, kíváncsi, együttérző, jó humora van, hasonló érdeklődés, szeret csipkelődni, de közben érzékeny is a másikra

De fordítsuk meg, hogy mivel tűnik ki:

nem felszínes, nem tiszteletlen, nem flegma, nem játszmázós, nem nyughatatlan

Tudnék példát is mondani, hogy egy lányban mi fogott meg, de már így is hosszú lett.

2023. okt. 2. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajat velemenye legyen ne pedig egy viszhang aki helyesel nindenben
2023. okt. 2. 09:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Ott tevedsz, hogy azt gondolod mindenki ismerkedni akar, mert szembetalalkoztatok. Ez nem igy van. Eleve a ferfiak jelentos resze nem akar kapcsolatot, akkor se, ha szimpatikus vagy neki. Hiaba kerdezgeted, hogy mitol fog akarni jobban megismerni, egyszeruen nem akar. Ez a dontes nem feltetlenul rolad szol, lehet senkivel nem akar, tehat mar azelott eldolt a kerdes, mielott talalkoztatok. De az is lehet, hogy csak teged nem akar, aminek barmi is lehet az oka. Ez is korabban dol el. Pl nem tetszenek neki a rovid haju nok. Vagy szemuveges vagy. Eppen kutyat setaltattal, o meg nem kutyas. Vagy sportos cuccban vagy, vagy pont ellenkezoleg. Ettol meg egy kavet talan megiszik veled, agynak is dont, de megismerni nem akar. Vegulis minek, ha ugyis tudja, hogy nem akar tobbet?
2023. okt. 2. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!